Dolar 32,3217
%0.22
Euro 35,1296
%0.02
Altın 2.298,910
%0.94
Bist-100 9,06
%2.88

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kalkan: 'Onlara yalan şarkısını söyleyeceğim!'

Kalkan: 'Onlara yalan şarkısını söyleyeceğim!'

AK Parti İzmir Milletvekili Necip Kalkan, Narlıdere ve Güzelbahçe ilçe danışma toplantılarına katıldı. Kalkan, "Hayır'cıların propagandası külliyen yalan, araştırmadan soruşturmadan algı operasyonu yapmaya kalkıyorlar. Elimden gelse onlara İbrahim Tatlıses'in 'Yalan' şarkısını söyleyeceğim" dedi.

  • Ege Postası
  • 06.03.2017 - 13:10

 

AK Parti İzmir Milletvekili Necip Kalkan, referandum öncesi Almanya'nın izlmediği tutumu eleştirerek, şöyle konuştu:

"Türkiye’de ki gelişimden rahatsız olanların ülkelerinde hayır propagandası yaptığına dikkat çeken Kalkan, “Türkiye’ye 3 tane boğaz köprüsü yaparsanız, denizin altından tren geçmezken Marmaray gibi dev bir projeyle dünyanın iki yakasını birbirine bağlarsanız, yılda 150 milyon kişinin kullanacağı dünyanın en büyük havalimanını İstanbul’a yaparsanız ve bunu yaptığınız için Almanya’nın göbeğindeki 100 milyon kişilik havalimanının kapasitesini atıl bırakırsanız, İstanbul Boğazı'ndan geçerken bütün İstanbul'u tehdit eden geçişlere karşı yeni bir kanal açarsanız tabi ki düşman olurlar. Tabi ki bize ülkelerinde propaganda yapma fırsatı vermezler çünkü bizim gelişmemizden korkuyorlar tarih akıllarına geliyor."

"AÇIK OY GİZLİ TASNİFLE SEÇİM KAZANDILAR"

AK Parti İzmir Milletvekili Necip Kalkan, sözlerini şöyle sürdürdü:

Türkiye Cumhuriyeti'nde açık oy, gizli tasnif ile 1946 yılında seçim alındığına dikkat çeken Kalkan, “1950’de bir seçim daha yaptılar o seçimden de yüzde 52 oyla ‘Yeter Söz Milletin’ diyen Adnan Menderes çıktı. 1960’ta sen bizim emrimize girmiyor diyerek ihtilal yaptılar. Bu ihtilali yapan cuntacılar, 'halk için ihtilal yaptık' dedi. Bunlar halk için hiçbir şey yapamazlar. Halk için ihtilal yapıyorlar üç tane devlet adamını asıyorlar. Siz halk için hiçbir şey yapamazsınız. Halka hizmeti halktan olanlar, vatandaşın derdiyle dertlenen, vatandaşın içinden çıkmış liderler yapar" dedi. 

YALAN ŞANKISIYLA GÖNDERME YAPTI

AK Parti İzmir Milletvekili Necip Kalkan, 'hayır' propagandası yapanların yalan söylediğini öne sürerek, onlar için İbrahim Tatlıses'in "Yalan" şarkısını söyleyeceğini öne sürdü. Kalkan, “Biz halkın oyuyla geliyoruz. Bu halk oylamasında Türkiye’nin vesayetçilerin etkisi altında kalmasını isteyeneler hayır diyor, Türkiye Cumhuriyeti’nin gelişmesini büyümesini isteyen bizler 'evet' diyoruz. Biz dünyayı takip ediyoruz. Ona göre bir değişimin içine girdik. Hayır'cıların propagandası külliyen yalan, araştırmadan soruşturmadan algı operasyonu yapmaya kalkıyorlar. Elimden gelse onlara İbrahim Tatlıses’in 'Yalan' şarkısını söyleyeceğim. AK Parti bir tarih yazıyor. Tarihi de milletimizle yazıyoruz. Diktatörlükmüş, diktatörlük tankın arkasında, içinde gitmekle olur, biz tankların önünde duruyoruz. Tahlili sizler yapın. 15 Temmuz’u hatırlayın hain FETÖ terör örgütünün ülkemize, milletimizin iradesine yapamaya kalkıştığı darbe girişimde kahraman milletimizle alt üst etmedik m? Şimdi de milletin gücüyle ülkemizi güzel günler bekliyor. Bizim ‘işimiz hizmet, gücümüz millet" dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.