Dolar 32,5036
%0.05
Euro 34,9099
%-0.18
Altın 2.441,300
%0.21
Bist-100 9.717,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kalkan TBMM’de statları müjdeledi

Kalkan TBMM’de statları müjdeledi

TBMM Genel Kurulunda söz alan AK Parti İzmir Milletvekili Necip Kalkan İzmir'de yapılan statlarla ilgili muhalefetin yaptığı"Hiçbir şey yapmıyorsunuz, ne old? Söylediğiniz sözü tutmuyorsunuz" eleştirisinin ardından konuyla ilgili detaylı bilgi verdi. Kalkan'dan eleştirilere jet cevap

  • Ege Postası
  • 16.06.2017 - 16:12

Kalkan, ihalelerin tamamlandığını İzmirlilerin en kısa zamanda statlarına kavuşacağını müjdeledi.

Göztepe’ye 20 bin 35 kişilik stat geliyor

Göztepe stadının TOKİ tarafından ihalesi yapıldığını hatırlatan Kalkan, “Yapım süreci 700 gün sürecek 20 bin 35 kişilik Göztepe stadımız İzmirli hemşerilerimize hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Karşıyaka’ya stadı İzmir’imize hayırlı olsun

Karşıyaka stadının da yine, TOKİ tarafından 15 Haziranda ihalesi yapıldığını müjdeleyen Kalkan “15 bin kişilik Karşıyaka stadı o da yedi yüz gün içinde bitecek. Yalnız, Karşıyaka stadı için bir şey söylemek istiyorum. Sayın Balbay bu konuyu biliyordu, söyleyemedi. Biz bunun ihalesini daha önce yapmıştık ancak mülkiyet sorunu nedeniyle Büyükşehir Belediyesi dava açmıştı, o dava yüzünden yarım kalmıştı. Şimdi ihaleyi tamamladık, devam ediyoruz” diye konuştu.

Alsancak stadının yapımına başlanıyor

Gençlik ve Spor Bakanlığı, 28 Nisan’da yapılan yenileme ihalesini 54 milyon 880 bin TL bedelle kazanan Metro İnşaat’la sözleşme imzalandığını da ekleyen Kalkan, “Firmaya yer teslimi yapılmasının ardından stat arazisinde ruhsata tabi olmayan inşaat çalışmalarına Temmuz ayında başlaması bekleniyor. İnşaat süresi 18 ay (550 gün) olarak belirlenen stadın cadde bölümünde yine idari bina yer alacak” ifadelerini kullandı.

Karşıyaka stat ihalesi yapıldı Göztepe Stadı ihalesi yapıldı Alsancak Stadı için ilk kazma vuruluyor

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.