Dolar 32,2020
%-0.22
Euro 35,0069
%-0.22
Altın 2.498,740
%1.32
Bist-100 10.644,00
%3.14

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kan donduran olay sonrası sinirler gergin: O okulu taşladılar...

Kan donduran olay sonrası sinirler gergin: O okulu taşladılar...

İzmir'de evinden alındıktan sonra anaokulu servisinde unutulan 3 yaşındaki Alperen Sakin, saatler sonra araçta ölü olarak bulunmuş, anaokulu yönetiminin, çocuğu 'sanki bina içerisinde yaşamını yitirmiş gibi' göstermeye çalıştığı ortaya çıkmıştı. Soruşturma kapsamında servis şoförü tutuklanırken okul da kapatıldı. Kan dondurucu olaya tepkiler çığ gibi büyürken, okula giden bazı kişiler anaokulunun camlarını indirdi. Öte yandan Alperen'in ölümünde gerçeği söyleyen öğretmenler DHA'ya konuştu: Vicdanımızın sesini dinledik

  • Ege Postası
  • 18.08.2017 - 12:34

3 yaşındaki minik Alperen Sakin, İzmir'in Çiğli ilçesindeki bir anaokuluna ait serviste görevliler tarafından unutulmuş ve saatlerce havasız kaldıktan sonra can vermişti. Skandal olayın ardından tepkiler dinmek bilmezken, okul da soruşturma kapsamında kapandı.

Skandal üstüne skandal! Alperen ilk değilmiş

OKULUN CAMLARINI İNDİRDİLER

Türkiye'nin gündemine oturan olay sonrası öfkeli vatandaşlar anaokuluna geldi. Okulun kapalı olması nedeniyle içeriye giremeyen vatandaşlar, taşlarla okulun camlarını aşağıya indirdi. Öfkeli vatandaşları ise çevredeki bazı vatandaşlar sakinleştirdi.  Alınan bilgiye göre, soruşturma kapsamında okulun kapalı tutulabileceği öğrenildi.

‘YASTAYIZ' YAZISINA DA TEPKİ YAĞDI

Okul yetkilileri de sosyal medya hesaplarından ‘Yastayız' yazısının olduğu bir resim paylaştı. Onlarca kişi, yazının ardından okulun hesabına tepki mesajları paylaştı. Neden önlem alınmadığını soran vatandaşlar, duruma isyan etti.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.