Dolar 32,4660
%-0.06
Euro 34,7823
%-0.54
Altın 2.439,150
%0.12
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kani Beko Foça Belediyesi'ni ziyaret etti

Kani Beko Foça Belediyesi'ni ziyaret etti

Devrimci İşçi Sendikaları Konfederasyonu (DİSK) Genel Başkanı Kani Beko, Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ'ı makamında ziyaret etti.

  • Ege Postası
  • 17.02.2017 - 14:01

Foça Belediye Başkanı CHP'li Gökhan Demirağ'ı, DİSK Genel Başkanı Kani Beko ziyaret etti. Disk Genel Başkan Yardımcısı Cafer Konca, DİSK Genel İş Sendikası İzmir 4 Nolu Şube Başkanı Şükret Sevgener ve Sekreteri Aydın Tekin ile DİSK Foça Belediyesi işyeri temsilcileri Emin Ayvaz ve Hakan Yapıcı da ziyarette yer aldı. Genel Başkan Kani Beko, Foça Belediyesi ve DİSK Genel İş Sendikası İzmir 4 Nolu Şubesi arasında imzalanan toplu iş sözleşmeleri sürecindeki olumlu yaklaşımından dolayı, Başkan Demirağ'a teşekkür etti. Ziyaret dolayısıyla memnun oldukları belirten Başkan Demirağ, "DİSK Genel Başkanı Sayın Kani Beko'yu ilçemizde görmekten dolayı çok mutluyuz. Her zaman emekten yanayız, işçi- emekçi arkadaşlarımızın yanındayız" dedi.

DİSK Genel Başkanı Kani Beko, Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, DİSK üyeleri ve DİSK'e bağlı Foça Belediyesi Personeli günün anısına fotoğraf çektirdi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.