Dolar 32,5239
%-0.07
Euro 34,8144
%-0.15
Altın 2.423,210
%-0.28
Bist-100 9.738,00
%0.96

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kanser hastalarının umudunu çalıyorlar

Kanser hastalarının umudunu çalıyorlar

Kemik İliği Transplantasyon ve Onkoloji Merkezi Kurma ve Geliştirme Vakfı (KİTVAK) Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Soncul, son günlerde, bazı kötü niyetli kişilerin Vakfın adını kullanarak, bağış topladıkları yönünde ihbarlar aldıklarını belirtrek vatandaşları uyardı.

  • Ege Postası
  • 03.02.2017 - 12:21

KİTVAK'ın adını kullanarak bağış toplamaya çalışan bazı kişilerle ilgili olarak gelen ihbarlar ve duyumlar üzerine Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Soncul bir açıklama yaptı. Açıklamada, bazı art niyetli kişilerin KİTVAK adını kullanarak davetiye satmaya çalıştığı yönünde duyum aldıklarını, yetkili isim sorulduğunda vakıf başkanı olarak kendi adının verildiğini belirten Soncul, "Bu kötü niyetli kişilere başkanımız kim diye sorulduğunda Ramazan Soncul diyorlar. Böyle kişilere itibar edilmemesini ve derhal vakfımıza bilgi verilmesini rica ediyoruz" dedi. 

Soncul, KİTVAK olarak gerçekleştirdikleri tüm etkinlikleri basın yoluyla kamuoyu ile paylaştıklarının ve vatandaşları bilgilendirdiklerinin altını çizerek, "Gerçekleştirdiğimiz konser, sergi, defile, kermes vb etkinlikler için davetiye yoluyla bağış toplanması konusunda KİTVAK yönetimi yetkilidir. Bağış alımı, bağış toplama gibi tüm konulardaki yazılı yetki belgesi tarafımıza İzmir Valiliği İl Dernekler Müdürlüğü tarafından verilmektedir. Yetkili olmayan hiçbir şahıs vakfımız adına bağış toplayamaz. Üstelik bu söz konusu kişiler kapı kapı dolaşarak davetiye satmak suretiyle yasal olmayan bir biçimde bağış toplamaya çalışıyorlar. Vatandaşlarımızın bu konuda duyarlı olmalarını; bu şekilde kapılarına gelerek, yolda durdurarak KİTVAK ve şahsımı referans gösterip davetiye satarak bağış toplamaya çalışan bu kötü niyetli kişilere karşı dikkat etmelerini önemle rica ediyorum" dedi. 

Soncul, vatandaşların KİTVAK bağışlarını; Halk Bankası Konak - İzmir Şubesi - Hesap No:16000008 IBAN TR74 0001 2009 7340 0016 0000 08 No'lu banka hesabı aracılığıyla, vakfın Talatpaşa Bulvarı No.34 K.3 Alsancak İzmir adresine ziyarette bulunarak ya da vakıf tarafından düzenlenen etkinliklerde kurulan stantlarda yetkili kişiler aracılığıyla yapabileceklerini ve bağış yapan vatandaşlara Başbakanlık Vakıflar Genel Müdürlüğü tarafından bastırılan makbuzların verildiğini sözlerine ekledi. (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.