Dolar 32,5596
%0.14
Euro 34,8740
%0.61
Altın 2.426,900
%-0.24
Bist-100 9.645,00
%-0.5

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Karabağ: Bizden vatan haini çıkmaz

Karabağ: Bizden vatan haini çıkmaz

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, Bayraklı Kulalılar Sosyal Yardımlaşma Dayanışma ve Kültür Derneği’nin Kemalpaşa’da düzenlediği 9. Geleneksel Keşkek Günü’ne katıldı. Başkan Karabağ, Kulalı hemşehrileriyle buluştu

  • Ege Postası
  • 08.05.2017 - 10:28

Etkinlikte Kulalı hemşehrileriyle buluşan Karabağ, etkinlik kapsamında odun ateşinde dev kazanda pişen keşkeği dövdü. Başkan Karabağ, “Kula’dan işadamı, öğretmen, devlet adamı, sanayici çıkar ama bir şey çıkmaz. Vatan haini çıkmaz” dedi.

İzmir’de yaşayan Kulalılar Kemalpaşa Park Orman’da düzenlenen 9. Keşkek şölenine yoğun ilgi gösterdi.  Etkinliğe Bayraklı'nın Kulalı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, eşi Bahriye Karabağ, CHP Bayraklı İlçe Başkanı Cemalettin Alper, CHP Manisa İl Başkanı Halil Tokul, CHP Kula İlçe Başkanı Osman Kasırga ve Belediye meclis üyeleri katıldı. Açılış konuşmasını Bayraklı Kulalılar Yardımlaşma ve Dayanışma Dernek Başkanı Veli Topal yaptı. Topal, “9. keşkek günümüzü kutluyoruz. Bu sene sizin yüzünüze daha net bakabiliyorum. Sayın Belediye Başkanımızın öncülüğünde ve hayırsever iş adamlarının katkısıyla dernek binamızı aldık” dedi.  

KULA’DAN VATAN HAİNİ ÇIKMAZ!

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ ise, “Biz Kulalılar için çok şey söylenir. Ben de diyorum ki Kulalılar bu kadar uyanıksa ülkenin başına Kulalılar geçseydi de bu hale gelmeseydi. Bu ülkenin bu kadar borcu, sefaleti olmazdı. Kula’dan işadamı çıkar, öğretmen çıkar, devlet adamı çıkar, sanayici çıkar ama bir şey çıkmaz. Vatan haini çıkmaz. Ben bunu bilir bunu söylerim. Vatanını, bayrağını, Atatürk’ü ve Cumhuriyet’i kollamakta Kulalıların üstüne yoktur. Kulalı olmaktan gurur duyuyorum” dedi. Konuşmaların ardından yaren gösterisi ile halk oyunları oynandı. Başkan Karabağ ve misafirler odun ateşinde pişen keşkeği beraber kardı.  

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.