Dolar 32,3926
%0.23
Euro 35,2776
%0.61
Altın 2.324,900
%0.19
Bist-100 9,08
%3.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Karabağ: 'Kapı kapı dolaşıp 'Hayır'ı çıkaracağız'

Karabağ: 'Kapı kapı dolaşıp 'Hayır'ı çıkaracağız'

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, CHP Bayraklı Gençlik Kolları üyeleriyle buluştu. Karabağ, “Gençlik ve kadın kolları üyemiz kapı kapı dolaşıp ‘hayır’ı anlatacak.Biz de onlarla birlikte olacağız.Referandumda Bayraklı’dan hep birlikte “Hayır”ı çıkaracağız.Bundan kimsenin şüphesi olmasın" dedi. Başkan Karabağ kapı kapı dolaşıp anlatacağız

  • Ege Postası
  • 16.02.2017 - 09:34

Havuz Kafe’deki buluşmaya CHP Bayraklı İlçe Cemalettin Alper, Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, CHP Bayraklı İlçe Gençlik Kolları Başkanı Kurtuluş Baytar, DİSK Ege Bölge Temsilcisi Memiş Sarı ve çok sayıda CHP ilçe gençlik kolları üyesi katıldı. CHP’li Karabağ, Bayraklı’daki heyecanın hiçbir yerde olmadığını belirterek, “İzmir halkı siyasi görüşlerin üzerinde tavır sergiliyor. Cumhuriyete sahip çıkan bir seçmen var. Kürt kökenli vatandaşlarımız da bu referandumda duyarlı davranacaktır. Şuanda bir denge var. İşi lehimize çevirmemiz için sahada olmamız gerekiyor. Bizim onlar gibi televizyonumuz, gazetemiz yok. Kapı kapı dolaşacağız. Şunu asla unutmayın Atatürk’ün de yola çıktığında hiçbir şeyi yoktu” diye konuştu. 

HAYAL KIRIKLIĞINA UĞRUYORLAR

Başkan Karabağ, CHP’nin Bayraklı’da her geçen gün oyunu artırdığına dikkat çekerek, “Bayraklı; AKP’nin güvendiği ilçelerden biri. Ama her seçimde hayal kırıklığına uğruyorlar. Uğradıkça da üzeremize geliyorlar. Açık kapı arıyorlar ama bulamıyorlar. Çünkü yok! AKP’nin tabanını sokak gücü burada yok. Sokakta da her yerde de biz varız. Gençlik kollarımız kadın kollarımızla birlikte evlerin kapılarını tek tek gezecek. Bizler de onların yanında olacağız. Biz diktatörlüğe, tek adam rejimine karşıyız. Parti rozetimizi bir kenara bırakarak tüm herkesi kucaklayacağız. Hayır’ın gerekçelerini anlatacağız” diye konuştu.

PARTİ ÖRGÜTÜMÜZ SAHADA OLACAK

CHP Bayraklı İlçe Başkanı Cemalettin Alper ise, Bayraklı’da gençlik ve kadın kollarının uyum içerisinde çalıştığını vurguladı. Tüm parti örgütünün referandum süresince sahada olacağını belirten Alper, “İzmir, Bayraklı referandumda sandıktan büyük oranda “hayır” çıkartacak. Çünkü vatandaşlarımız diktatörlüğe, tek adam rejimine karşı. Belediye başkanımız her zaman örgütümüzle birlikte. Tam kadro sahada olacağız” dedi.

CHP Bayraklı Gençlik Kolları Başkanı Kurtuluş Baytar da sahada aktif olarak yer alacaklarını söyledi.  

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.