Dolar 34,0973
%0.24
Euro 38,0933
%0.1
Altın 2.875,160
%1.62
Bist-100 9.900,00
%-0.76

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Karabağlar AK Parti ilçe binasına silahlı saldırı

Karabağlar AK Parti ilçe binasına silahlı saldırı

İzmir’in Karabağlar ilçesinde henüz kimliği belirlenemeyen kişi veya kişiler tarafından AK Parti İlçe Başkanlığına silahlı saldırı düzenlendi. Karabağlar'daki parti teşkilat binasına tabancayla ateş eden kişinin yakalanması için çalışma başlatıldı. İzmir'de AK Parti ilçe binasına silahlı saldırı

  • Ege Postası
  • 23.11.2016 - 06:21

İzmir'in Karabağlar İlçesi'nde, AK Parti İlçe Başkanlığı'na kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından silahlı saldırı düzenlendi. Saldırıda ölen ve yaralanan olmazken, polis kaçan şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı. 

Saldırı, saat 03.30 sıralarında Eskiizmir Caddesi üzerinde bulunan AK Parti Karabağlar İlçe Başkanlığı'na yönelik yapıldı. Kimliği belirsiz kişi ya da kişiler parti binasına ateş ettikten sonra olay yerinden hızla uzaklaştı. Silah seslerini duyan çevredekiler durumu polise bildirdi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda ekip sevk edildi. Polisin yaptığı araştırmada parti binasına 4 kurşunun isabet ettiği belirlendi. Çevredeki güvenlik kameralarını incelemeye alan ve parmak izi çalışması yapan polis, saldırıyı gerçekleştiren şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı. Soruşturma sürdürülüyor.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.