Dolar 32,3624
%0.14
Euro 34,9794
%-0.24
Altın 2.325,770
%0.23
Bist-100 9,11
%0.28

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Karabağlar'da 3 CHP'li için flaş gelişme

Karabağlar'da 3 CHP'li için flaş gelişme

Karabağlar'da Belediye Başkanı Selvitopu'nun belediye üst yönetimi ve bürokratik kadroda yaptığı revizyon nedeniyle bulundukları ihtisas komisyonlarından istifa eden CHP'li 3 meclis üyesi için flaş gelişme yaşandı. Meclis üyeleri istifa ettikleri komisyonlara grup kararıyla yeniden önerilip seçildi. Belediyedeki revizyona tepki olarak komisyonlardan istifa etmişlerdi

  • Ege Postası
  • 04.07.2017 - 18:49

EGE POSTASI - Karabağlar Belediyesi'nde önceki hafta belediye üst yönetimi ve bürokratik kadroda meydana gelen değişim rüzgarı beraberinde CHP içinde kriz yaratmıştı. 

CHP'li meclis üyeleri Bülent Sözüpek, Ali Bartu ve Emel Tangobay ihtisas komisyonlardaki görevlerinden istifasını sunmuştu.

Karabağlar Belediyesi Temmuz ayı birinci meclis oturumu öncesi yapılan grup toplantısına katılmayan 3 isim, meclise de katılmayarak tavırlarını sürdürmüştü.

Karabağlar CHP'de flaş bir gelişme yaşandı. İlk meclis öncesi yapılan grup toplantısında meclis üyelerinin büyük çoğunluğu 3 ismin istifasının kabul edilmemesini ve istifalar nedeniyle boşluk oluştuğundan seçim yapılması gereken ihtisas komisyonlarına istifa eden isimlerin tekrar önerilmesi konusunda görüş birliğine vardı.

Bugün ek gündemle yeniden toplanan mecliste, Bülent Sözüpek, Ali Bartu ve Emel Tangobay istifa ettikleri komisyonlara, CHP grubu tarafından yeniden önerildiler. Meclis üyeleri oy birliğiyle tekrar komisyonlara geri döndü. Toplantıda 3 isimde yer aldı.

SELVİTOPU İLE GÖRÜŞTÜLER

Öte yandan gün içinde 3 ismin, belediye binasında Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu ile görüştükleri öğrenildi. Selvitopu'nun 3 isme bir gün önceki grup toplantısında alınan kararı ilettiği ve "Sizden memnunum. Sizinle devam etmek istiyorum.Grup da zaten sizin yer almanız nokyaşında karar aldı" dediği öğrenildi. Meclis üyelerinin görüşmede belediye bürokrasisinde yaşanan revizyonu gündeme getirmedikleri, parti içinde sıkıntının büyümemesi ve grubun kararına da karşı gelmemek adına istifa ettikleri ihtisas komisyonlarına geri dönüşü kabul ettikleri belirtildi.

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.