Dolar 32,4045
%-0.25
Euro 34,7420
%-0.66
Altın 2.438,740
%0.1
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Karabağlar’da 85 okula spor malzemesi desteği

Karabağlar’da 85 okula spor malzemesi desteği

“Spora destek, hayata destek” sloganı çerçevesinde amatör futbol kulüplerine destek olan Karabağlar Belediyesi, bu kez de ilçedeki 85 devlet okuluna spor malzeme desteği vermeye başladı. Karabağlar’da 85 okula spor malzemesi desteği

  • Ege Postası
  • 19.04.2016 - 09:49

Okulları dolaşan Başkan Selvitopu amaçlarının, gençleri boş zamanlarında spor yapmaya teşvik etmek olduğunu belirterek bu desteğin her yıl imkanlar ölçüsünde tekrarlanacağını belirtti.

Karabağlar Belediyesi Spor Müdürlüğü tarafından 23 Nisan Haftası kapsamında ilçedeki ilk, orta ve lise toplam 85 devlet okuluna malzeme dağıtımı Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, meclis üyeleri ve muhtarların katılımıyla başladı.

Okulları ziyaret etti

Başkan Selvitopu,  malzeme dağıtımı yapılan Eşrefpaşa Anadolu Lisesi, Katip Çelebi Ortaokulu, Şehit Üsteğmen Sadullah Sever İlkokulu, Emir Sultan Ortaokulu,  Seniye-Hasan Saray İlkokulu ve Tahir Merzeci Ortaokulu’nu ziyaret etti. Selvitopu, okul müdürleri ve öğretmenlere futbol, basketbol, voleybol, hentbol ve masa tenisinden oluşan spor malzemelerini verdi. Çocukların yakın ilgisiyle karşılanan Başkan Selvitopu, öğrenciler ve miniklerle bol bol fotoğraf çektirdi. Onların isteklerini notlar alarak kısa sürede gerçekleştireceklerini söyledi.

Yardım her yıl devam edecek

Spora destek olmak, öğrencilerin olanaklarını geliştirmek ve özellikle gençleri boş zamanlarında spor yapmaya teşvik etmek için bu malzeme dağıtımına başladıklarını ifade eden Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu önümüzdeki yıl da ilçedeki tüm okullara imkanlar ölçüsünde spor malzemesi desteği vermeye devam edeceklerini söyledi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.