Dolar 32,5874
%0.35
Euro 34,8352
%0.3
Altın 2.507,260
%0.92
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Karabağlar'da amatörlere destek sürecek

Karabağlar'da amatörlere destek sürecek

Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, Karabağlar Amatör Spor Kulüpleri Birliği Derneği Başkanı Ercan Ertemçöz ve yönetim kurulu üyelerini makamında kabul etti. Ziyarette Başkan Selvitopu, Karabağlar'da amatör kulüplere 2017 yılında da malzeme ve nakdi yardımın devam edeceğini belirtti.

  • Ege Postası
  • 11.02.2017 - 11:43

Karabağlar Amatör Spor Kulüpleri Birliği Derneği olağan genel kurulunda oy çokluğu ile göreve başlayan Ercan Ertemçöz ve yönetim kurulu üyeleri, Karabağlar'da spora ve sporcuya destek olan Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu'nu makamında ziyaret etti. Ziyarette Dernek Başkanı Ertemçöz, Karabağlar'da spora ve amatör spor kulüplerine bugüne kadar yapmış olduğu desteklerden dolayı Selvitopu'na teşekkür etti. Verilen malzeme desteği ve nakdi yardımlarla kulüplerin nefes aldığını belirten Ertemçöz, Karabağlar'da amatör spor kulüplerinin karşılaştığı sorunlar için bilgilendirmede bulunarak, antrenman sahası sorununun çözülmesi konusunda Başkan Selvitopu'ndan destek istedi.

Antrenman sahası sorunu çözülecek

Karabağlar'da sporun gelişmesi için belediye olarak her türlü desteğin verileceğini belirten Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu ise, Karabağlar'da en büyük sıkıntılardan bir tanesinin antrenman ve müsabaka sahası olduğunu belirtti. İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Karabağlar Belediyesi'nin ilçede futbol sahaları için çalışmalarının olduğunu belirten Selvitopu, amatör spor kulüplerinin antrenman sahası ile ilgili sorunlarını çözme yönünde adımlar atılacağını ifade etti.

Yardımlar devam edecek

Başkan Selvitopu ayrıca, Karabağlar'da okullara ve spor kulüplerine yönelik yapılan malzeme yardımlarının devam edeceğini belirterek, nakdi yardımın da bütçeye göre belirleneceğini sözlerine ekledi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.