Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Karabağlar'da Anneler Günü şenliği

Karabağlar'da Anneler Günü şenliği

Karabağlar Belediyesi tarafından Karabağlar Karafatma Parkı'nda gerçekleştirilen 'Anneler Günü Şenliği'ne Karabağlarlı kadınlar büyük ilgi gösterdi.

  • Ege Postası
  • 13.05.2017 - 12:57

Renkli görüntülere sahne olan şenlik, Başkan Selvitopu'nun kadınlara karanfil dağıtmasıyla başladı. Şenlik alanındaki kadınların Anneler Günü'nü kutlayan Başkan Selvitopu, kadınlarla birlikte bolca fotoğraf  çektirdi. Şenlik kapsamında 'Üretime Destek Hayata Destek' sloganıyla Karafatma Parkı'nda kadınların el emeği ürünlerini sergiledikleri stantlar açıldı. Karabağlar Belediyesi semt merkezlerindeki kurslar kapsamında eğitim gören kadınlara ait ürünlerin sergilendiği stantlar, yaz boyunca Kara Fatma Parkı'nda açık olacak. Kadınların doyasıya eğlendiği etkinlikte Çağrı Ergün ve Grubu sahne alarak katılımcılara keyifli dakikalar yaşatırken, Kuaför Harun Cici de şenliğe katılan engelli annelere ücretsiz kuaförlük hizmeti sundu. Başkan Selvitopu, Cici'ye etkinliğe katkılarından dolayı bir plaket takdim etti.

Anneler için sadece bir gün yetmez

"Önünüzde saygıyla eğiliyorum"

Şenlikte konuşan Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, annelerin toplumdaki yeri ve önemine dikkat çekti ve tüm fedakar annelerin önünde saygı ve sevgiyle eğildiğini dile getirdi.

Şenliğe CHP Karabağlar İlçe Başkanı Ali İhsan Yıldız da katıldı. Kadınların gününü kutlayan Yıldız da Başkan Selvitopu'na eşlik ederek kadınlara karanfil dağıttı. (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.