Dolar 32,3289
%0.24
Euro 35,0509
%-0.2
Altın 2.281,720
%0.18
Bist-100 9,00
%2.18

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Karabağlar'da 'Atatürk'ün insan sevgisi' konulu yarışma

Karabağlar'da 'Atatürk'ün insan sevgisi' konulu yarışma

Karabağlar Belediyesi, 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü ve Atatürk Haftası kapsamında “Atatürk’ün İnsan Sevgisi” konulu kompozisyon yarışması düzenleyecek.

  • Ege Postası
  • 11.10.2017 - 11:50

Öğrencilerin Atatürk sevgisini geliştirmek, araştırma ve araştırdıklarını yazılı olarak ifade etme becerisine katkıda bulunmak amacıyla düzenlenen yarışmaya Karabağlar ilçesindeki tüm resmi ve özel ortaokul öğrencileri katılabilecek.

Kompozisyonlar için son başvuru 31 Ekim saat.17.00 olarak belirlendi. Karabağlar Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Ayla Sert, Editör Yunus Bekir Yurdakul, Şair Berrin Nazlı, Şair-Yazar Muzaffer Kale ve Araştırmacı Yazar Muhittin Bilgin’den oluşan seçici kurulun 2 Kasım tarihinde yapacağı değerlendirme sonucu kazananlar açıklanacak.

ÖDÜL TÖRENİ 10 KASIM'DA 

Yarışmanın ödül töreni 10 Kasım Cuma günü Karabağlar Belediyesi hizmet binası içerisinde bulunan Muzaffer İzgü Salonunda yapılacak. Yarışmada birinciye dizüstü bilgisayar, ikinciye tablet, üçüncüye fotoğraf makinesi, seçici kurul özel ödülü ise kitap seti olarak belirlendi. Ayrıca yarışmaya katılan her öğrenciye “Nutuk” kitabı hediye edilecek.

Yarışmaya başvurular elden veya posta yoluyla Karabağlar Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğüne (Cennetoğlu Mah. Yeşillik Caddesi No:232 Karabağlar-İzmir adresine 31 Ekim tarihine kadar yapılabilecek.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.