Dolar 32,5026
%0.28
Euro 34,5958
%0.29
Altın 2.500,500
%0.7
Bist-100 9.548,00
%-1.36

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Karabağlar'da kadınlara 'Yurttaşlık Eğitim'

Karabağlar'da kadınlara 'Yurttaşlık Eğitim'

Sosyal yaşama ilişkin hayata geçirdiği projelerden dolayı adından sıkça söz ettiren Karabağlar Belediyesi, ilçedeki kadınlara yönelik etkinliklere devam ediyor. Kadınların yoğun ilgi gösterdiği programlar ciddi anlamda farkındalık yaratıyor.  

  • Ege Postası
  • 18.01.2017 - 11:51

İZMİR - Karabağlar Kent Konseyi ve Kadın Adayları Destekleme Derneği (KADER)İzmir Şubesi'nin işbirliği ile Karabağlar Kent Konseyi Eğitim Salonu'nda Yurttaşlık Eğitimi programı başladı. Toplam 6 hafta sürecek olan programa, Karabağlarlı kadınlar büyük ilgi gösterdi. Karabağlar Belediyesi'nin ikincisini düzenlediği Yurttaşlık Eğitimi ile kadınların sosyal yaşamda aktif olarak yer alması hedefleniyor. 

Katılımcıları bilinçlendiriyorlar

Karabağlar Kent Konseyi Başkanı Seniye Nazik Işık ve KADER  Proje Koordinatörü Sema Övgün'ün yeraldığı ilk eğitimde, Doç.Dr. Huriye Toker, Toplumsal Cinsiyet Eşitliği ve Tarihsel Gelişimi konusunda katılımcıları bilinçlendirirken, Karabağlar Sosyal Yardım İşleri Müdürü Pelin Erda da “Kadınların Yasal Hakları” konusunda bilgilendirmelerde bulundu. 

6 hafta boyunca farklı konular

Her hafta farklı bir eğitimcinin vereceği bilgilerden yararlanacak olan kadınlar 6 hafta boyunca Etkili İletişim, Yerel Yönetim Nedir', Kent Konseyleri ve Katılımcılık, Mahalle Örgütlenmesi, Hak Temelli Yurttaşlık, Kadın Dostu Kentler, Zaman Yönetimi, Öfke Kontrolü ve Stresle Başa Çıkma Yöntemleri gibi konularda bilgi sahibi olacaklar.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.