Dolar 32,5135
%-0.08
Euro 34,9664
%0.4
Altın 2.435,500
%0.51
Bist-100 9.717,00
%-0.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Karabağlar'da örnek tablo

Karabağlar'da örnek tablo

Karabağlar’ı açık, şeffaf ve katılımcı bir anlayışla yöneten Başkan Muhittin Selvitopu, ilçede ve belediyede iş mevzuatının daha iyi yürümesi, yaşanılan sorunların en aza indirilmesi için Karabağlar Müteahhit ve İşadamları Derneği (KAMİDER)Başkanı Hasan Özkaya ve dernek üyeleri ile bir araya geldi. Karabağlar'da örnek tablo:

  • Ege Postası
  • 07.05.2017 - 10:04

Toplantıya Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu'nun yanı sıra Başkan Yardımcıları Alev Ağrı, Hüseyin Hepşengüller, meclis üyeleri ve bürokratlarla birlikte Karabağlar Müteahhit ve İşadamları Derneği üyeleri katıldı.

Ortak bir yol bulacağız

KAMİDER Başkanı ve üyelerinin ilçede ve belediyede yaşanılan sorunları ve önerileri aktardığı toplantıda,  Karabağlar Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürü Özgür Topçu da yaptıkları çalışmalarla ilgili bilgilendirmede bulundu. Başkan Selvitopu ise sorunları açıkça konuşarak ortak bir yol bulacaklarını dile getirdi.

Mevzuat neyi gerektirirse o şekilde hareket ederiz

Belediyede işlemlerin kısa sürede tamamlanmasını istediklerinin altını çizen Selvitopu,  “Yapılan iş, ciddi iş. Bunun da planlamasının sağlıklı yapılması gerekir. Mevzuat neyi gerektiriyorsa o şekilde hareket etmek gerekir. Konuları hep beraber paylaşıp ortak bir noktada anlaşabilirsek birçok sorun kendiliğinden çözülmüş olur. Bu süreci kısaltmanın yolu ne olur bunun üzerine çalışacağız.” diye konuştu.

Toplantılar 3 ayda bir tekrarlanacak

Karşılıklı görüş ve önerilerin aktarıldığı toplantının faydalı geçtiğini ifade eden müteahhitler,  toplantı sonunda daha sık bir araya gelme teklifinde bulunurken, Başkan Selvitopu da bu toplantıların 3 ayda bir tekrarlanacağını sözlerine ekledi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.