Dolar 32,3199
%0.21
Euro 35,0680
%-0.15
Altın 2.309,690
%1.41
Bist-100 9,08
%3.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Karabağlar'da personelle bayramlaşma

Karabağlar'da personelle bayramlaşma

Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, Ramazan Bayramı öncesi personeli ile bayramlaştı.

  • Ege Postası
  • 23.06.2017 - 16:47

Başkan Muhittin Selvitopu'nun personeliyle bayramlaşması sabah erken saatlerde Gediz'de bulunan şantiye binasında gerçekleşti. Belediye - İş 4 No'lu Şube Başkanı Ayhan Doğan ve Genel İş 5 No'lu Şube Başkanı Ali Haydar Kara ile başkan yardımcıları, bürokratlarla birlikte şantiyede çalışanlara seslenen Başkan Selvitopu, Karabağlar Belediyesi'nin saygın bir belediye olarak hizmetlerine devam edeceğini belirterek, "Bunda da sizlerin katkısı çok büyük. Umarım bundan sonra da bu hizmetlerimiz aynı şekilde devam eder" diye konuştu.

Belediye İş 4 No'lu Şube Başkanı Ayhan Doğan ve Genel-İş 5 No'lu Şube Başkanı Ali Haydar Kara da çalışanların yanında olduğu için Başkan Selvitopu'na teşekkür etti. İşçiler de Başkan Selvitopu'na çiçek verdi.

Başkan Selvitopu Karabağlar Belediyesi Gediz Şantiye'nin ardından Hizmet Binası'nda bulunan personel ile bayramlaştı. Vatandaşlarla da bir araya gelen Selvitopu, onlarla da sohbet etti, bayramlarını kutladı. Selvitopu'nun son durağı Uzundere'de bulunan Temizlik İşleri Şantiyesi oldu. Başkan Selvitopu, burada da çalışanlarla bir araya gelerek sohbet etti, bayramlarını kutladı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.