Dolar 32,5879
%0.35
Euro 34,7856
%0.15
Altın 2.506,360
%0.88
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Karabağlar’da Ramazan bereketi

Karabağlar’da Ramazan bereketi

Karabağlar Belediyesi tarafından Yeşilyurt Sevgi Yolu'nda düzenlenen iftar sofrası ve ardından Ramazan Şenliği’ne vatandaşlar yoğun katılım gösterdi. Meddah ve ortaoyunu gösterileri ise şenliğe renk kattı.

  • Ege Postası
  • 11.06.2017 - 10:05

Ramazan’ın bereket ve bolluğunun paylaşıldığı iftar sofrasına Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, CHP İzmir İl Başkanı Asuman Ali Güven, CHP Karabağlar İlçe Başkanı Ali İhsan Yıldız, meclis üyeleri, muhtarlar, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Vatandaşların Ramazan ayını kutlayan ve onlarla sohbet eden Başkan Selvitopu, bu ayın tüm Türkiye ve Karabağlar'a barış, hoşgörü, kardeşlik ve sevgi getirmesi dileğinde bulundu.

Meddah ve ortaoyunu

İftar yemeğinin ardından düzenlenen Ramazan Şenliği meddah ve orta oyunu gösterileri ile renklendi. Karabağlar Belediyesi Türk Sanat Müziği korosu da birbirinden güzel parçalarla izleyenlere hoş bir nostalji yaşattı.

Karabağlar Belediyesi bundan sonra da ilçenin farklı noktalarına kuracağı iftar sofralarıyla, vatandaşları gönül sofralarında buluşturmaya devam edecek.

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.