Dolar 32,3374
%-0.07
Euro 34,8108
%0.06
Altın 2.393,270
%-0.15
Bist-100 10.277,00
%0.67

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Karabağlar'da süper yetkili özel kalem

Karabağlar'da süper yetkili özel kalem

Karabağlar Belediyesi Özel Kalem Müdürü Ceyhan Kayhan, belediye içindeki son görev değişiklikleriyle geniş yetkilerle donatıldı. Başkan Yardımcısı olan Kayhan’a 5 ayrı birim bağlandı. Belediyede flaş görevlendirmeler

  • Ege Postası
  • 17.06.2017 - 14:59

EGE POSTASI - Karabağlar Belediye Başkanı CHP'li Muhittin Selvitopu bürokrat kadrosu ve A takımında flaş değişikliklere gitti. Son atamaların ardından belediyedeki birçok birim amirinin yeri değişirken, yenilenen kadroda geçtiğimiz dönem görev yapan başkan yardımcılarından kimse kalmadı.

5 AYRI MÜDÜRLÜK KAYHAN’A BAĞLANDI

Belediyede gerçekleşen atamalar arasında en dikkat çekeni Özel Kalem Müdürü Ceyhan Kayhan’ın yükselişi oldu. Geniş yetkilerle donatılarak Başkan Yardımcısı olan Kayhan’a ayrıca aralarında basın, yayın, halkla ilişkiler ve muhtarlar masasının da  yer aldığı 5 ayrı birim bağlandı. Ceyhan Kayhan aynı zamanda önümüzdeki dönemde özel kalem müdürü olarak da görevi sürdürecek.

Selvitopu’nun A kadrosunda yapılan diğer değişiklikler ise şöyle oldu:

Eski özel kalem müdürü Sinan Baydar yine özel kalem müdürlüğü çatısı altında birim sorumlusu yapıldı. Eski Başkan Sıtkı Kürüm döneminde Yazı İşleri Müdürü olan Azime Başeğmez Munzır Hayrı’nın yerine getirilerek eski görevine atandı.

ÜNVEREN GÖREVDEN ALINDI

Sıtkı Kürüm döneminin en önemli başkan yardımcılarından olan ve 2014 yılından bu yana görev yapan Başkan Yardımcısı Rahim Ünveren görevden alındı. Ayrıca Ünveren’e bağlı bulunan birimler ve yetkileri de elinden alındı. Önceki dönem Bayraklı Belediyesi Meclis Üyesi olan Gaffar Akyel de yeni atamalar arasında belediyede kendisine yer buldu. Akyel önümüzdeki süreçte belediyenin spor kulübünde yönetici olarak görev yapacak.

ATAMALAR PAZARTESİ GÜNÜ TEBLİĞ EDİLECEK

Atamalarda bir diğer sürpriz ise belediyenin iki kritik biriminde yaşandı. Zabıta Müdürlüğü’nün başında atanan Ramazan Baran ile Çevre Müdürlüğü’ne getirilen Hikmet Aydın karşılıklı olarak eski görevlerine verildi. Belediyede gerçekleşen atamalar Pazartesi günü Başkan Selvitopu’nun imzası sonrasında resmiyet kazanacak.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.