Dolar 32,5576
%0.26
Euro 34,7677
%0.1
Altın 2.490,460
%0.24
Bist-100 9.525,00
%-0.06

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Karabağlar’da yeşil seferberlik

Karabağlar’da yeşil seferberlik

Karabağlar Belediyesi ilçede yeşil alan seferberliği başlattı.

  • Ege Postası
  • 13.07.2017 - 10:39

Karabağlar Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, 2017 yılı ilk 6 ayında yaptıkları çalışmalarla yeşil alan ve park sayısını her geçen gün daha da arttırıyor. Son 6 ay içerisinde mevcut parklarda revizyon çalışmaları devam ederken, belediye ekipleri ayrıca,  Yüzbaşı Şerafettin, Esentepe, Ali Fuat Cebesoy ve Şehitler Mahallesi’ne yeni park alanları yaparak vatandaşların hizmetine açtı. Öte yandan,  Karabağlar’daki büyük parkların yenilenmesi çalışmalarına da başlandı.

Karabağlar Belediyesi ilçede yeşil alan seferberliği başlattı. Belediye ekipleri, bir yandan mevcut parkların bakım ve onarımına özen gösterirken,  bir yandan da ilçeye yeni parklar kazandırmaya devam ediyor.

Muhteşem bir hale dönüşecek

İlçede ayrıca, büyük parkları yenileme çalışmaları da başladı. İlk olarak Poligon’da bulunan merhum gazeteci “Barış Selçuk” adına yapılan parkın yenilemesi son hızla devam ediyor. Burası tamamlandığında mahalle halkı,  içerisinde süs havuzları, spor aletleri, yürüyüş ve bisiklet yolu, oyun parkı ile amfi tiyatronun bulunacağı muhteşem bir parka sahip olacak. Ayrıca ilçede bulunan diğer parklarda da yenileme çalışmaları devam edecek.

Parklara rulo çim ve mevsimlik çiçekler

Karabağlar Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, ilçede bulunan parkların daha güzel gözükmesi için de çalışmalarını sürdürüyor. Uğur Mumcu Parkı’nda başlayan ve diğer parklarda devam eden rulo çim ve mevsimlik parsel çalışmalarıyla, Karabağlar’daki parklarda tam anlamıyla görsel bir şölen yaşanıyor.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.