Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Karabağlar'dan Ankara çıkarması

Karabağlar'dan Ankara çıkarması

AK Parti İzmir milletvekilleri, Karabağlar kentsel dönüşüm projesi ile Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Kentsel Dönüşüm Genel Müdürü Vedat Gürgen'i ziyaret etti Karabağlar'dan Ankara çıkarması

  • Ege Postası
  • 16.08.2017 - 18:23

İZMİR (AA) - AK Parti İzmir milletvekilleri, Karabağ'da uygulamaya konulan kentsel dönüşüm projesiyle ilgili temaslarda bulundu. 

AK Parti Karabağlar İlçe Başkanlığından yapılan açıklamaya göre, İzmir milletvekilleri Mahmut Atilla Kaya ve Necip Kalkan, beraberlerinde Karabağlar Kaymakamı Mehmet Sadık Tunç ve AK Parti Karabağlar İlçe Başkanı Kazım Erten ile Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Kentsel Dönüşüm Genel Müdürü Vedat Gürgen'i ziyaret etti. 

Ziyarette, Karabağlar Kentsel Dönüşüm Projesiyle ilgili bilgi alışverişinde bulunuldu. 

Açıklamada görüşlerine yer verilen AK Parti Karabağlar İlçe Başkanı Kazım Erten, Türkiye'nin en büyük yüz ölçüme sahip kentsel dönüşüm alanı Karabağlar'da, ilçenin her alanda ihtiyacını karşılayacak bir proje içerisinde olduklarını ifade etti. 

Karabağlar Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında, önceki aylarda Yenitepe Konutlarının temelinin Başbakan Binali Yıldırım, Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki'nin katılımıyla atıldığını hatırlatan Erten, konutların yapımının devam ettiğini kaydetti. 

Erten, bölgede belirlenen eğitim alanlarında da yapım faaliyetlerinin yürütülmesi yönünde görüşmeler yürüttüklerini dile getirerek, şunları kaydetti: 

"Amacımız, çocuklarımızın çağdaş, gelişmiş imkanlarda eğitimlerini yapabilecekleri okullarda eğitim hizmetlerini almalarını sağlamaktır. Gençlerimizin spor yapabilecekleri alanlara bir an önce erişmelerini sağlamaktır. Çocuklarımızın, yaşlılarımızın rahat dinlenebilecekleri, oturacakları parklar, yeşil alanlar, rekreasyon alanların bir an önce inşa edilmesini sağlamaktır. Biz başından beri sadece 'kentsel dönüşüm' demiyoruz. 'sosyo-kültürel dönüşüm, kentsel gelişme' ifadelerini birlikte kullanıyoruz. Bu projenin doğru ve güzel örneklik oluşturarak, tüm Karabağlar'ın dönüşümünü tetikleyeceğini düşünüyoruz." 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.