Dolar 32,5391
%0
Euro 34,8826
%0.16
Altın 2.425,730
%0.11
Bist-100 9.722,00
%0.8

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Karabağlar'ın araç filosu güçlendi

Karabağlar'ın araç filosu güçlendi

Karabağlar Belediyesi mevcut araç filosunu yenilemeye devam ediyor. İlçeye daha iyi hizmet verebilmek ve kentin ihtiyaçlarını daha iyi bir biçimde karşılamak amacıyla alınan 6 yeni araç, müdürlüklere teslim edildi.

  • Ege Postası
  • 12.07.2017 - 12:37

Gediz’de bulunan Karabağlar Belediyesi Şantiyesi’nde düzenlenen araçların tanıtımına Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, Başkan yardımcısı Hüseyin Hepşengünler, birim müdürleri ve çalışanlar katıldı. İzmir Büyükşehir Belediyesi’nden hibe edilen 1 adet konteyner yıkama aracı,  1 adet moloz toplama aracı,  1 adet arazöz ile Karabağlar Belediyesi’nce alınan 2 adet bom aracı ve 1 adet çekici (tır) yanında lowbet ve 20 metreküplük havuz kasasını yakından inceleyen Başkan Selvitopu, araçların Karabağlar halkına hayırlı olması temennisinde bulundu.

Alınan bu araçların yanı sıra zaman içerisinde yenilemeler yaparak araç parkını güçlendirmeyi hedeflediklerini belirten Başkan Selvitopu,  “Dar bütçemiz olmasına rağmen araç parkımızda herhangi bir eksiklik olmamasına dikkat ediyoruz. Bu araçlar sayesinde çalışanlarımız daha rahat çalışabilecekler. Hem de hizmetler daha süratli yerine gelebilecek. Karabağlar halkına hayırlı olsun. Güle güle kullanılsın. Daha çağdaş, daha yaşanabilir, iyi tasarlanmış bu kentin yapılanmasına olanak tanıyan ve teknik kapasitemize güç katan araçlarımız,  müdürlüklerimizin çalışmalarına yeni bir heyecan katmıştır. Ayrıca bu araçlarımızın belediyemize katılımıyla Karabağlar halkımıza etkin bir biçimde hizmet vermeyi sürdüreceğiz.” diye konuştu.

 

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.