Dolar 32,3496
%0.31
Euro 35,0999
%-0.06
Altın 2.307,710
%1.32
Bist-100 9,08
%3.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Karabağlarlı çocuklar fotoğrafçılığı sevdi

Karabağlarlı çocuklar fotoğrafçılığı sevdi

Karabağlar Belediyesi tarafından kurulan Kent Tasarım Atölyesi(KETA), Karabağlarlı çocuklar için düzenlediği etkinliklere bir yenisini ekledi. Fotoğrafçılık üzerine eğitim alan minik öğrenciler, fotoğrafçılığı severek ileride bu sanatla ilgileneceklerinin sinyalini verdiler.

  • Ege Postası
  • 16.02.2017 - 11:17

Karabağlar'da çocukların yeteneklerini ortaya koymaları ve kendilerini keşfetmeleri için düzenlenen eğitimde çocuklar, fotoğrafçılığa ilk adımı attılar. Fotoğraf Sanatçısı Erkan Çamlılar'ın verdiği eğitime ilgi gösteren çocuklar öncelikle dijital fotoğrafçılık hakkında ön bilgi aldılar. Sanatçının daha önce çekmiş olduğu karma fotoğraflar arasından beğendiklerini seçen minikler, daha sonra sanatçıyla fotoğrafların çekimi üzerine konuştular. Fotoğraf çekmeyi çok sevdiklerini belirten çocuklar, sanatçının profesyonel fotoğraf makinesiyle birbirlerinin fotoğraflarını çektiler. Çocukların fotoğrafları nasıl çekmeleri gerektiğini örneklerle gösteren sanatçı, çekimlerde onlara yardımcı oldu. Çocukların ebeveynlerinin de katıldığı eğitimde, büyükler de birbirlerinin fotoğraflarını çektiler.

Hayal dünyaları gelişiyor

KETA'nın düzenlemiş olduğu etkinliklerin çocuklar için çok faydalı olduğunu belirten ebeveynler, eğitimlerle çocukların hayal güçlerini kullanmalarının yanı sıra yeteneklerinin de geliştiğini belirttiler.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.