Dolar 32,3641
%0.14
Euro 34,9931
%-0.21
Altın 2.325,120
%0.2
Bist-100 9,12
%0.49

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Karataş: 'CHP Atatürk’ün kemiklerini sızlattı'

Karataş: 'CHP Atatürk’ün kemiklerini sızlattı'

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İzmir İl Başkanı Necat Karataş durmak bilmiyor. Dün Aliağa ve Bergama’da sürdürdüğü referandum çalışmalarını bugün de Buca’da sürdürdü.

  • Ege Postası
  • 14.04.2017 - 14:25

Partisinin Buca İlçe teşkilatının tertip ettiği “evet” buluşmasında konuşan Karataş, “Devlet için MHP, Millet için MHP ve Türklüğün bekası için MHP yani Evet diyoruz. Siyasi tarihimizde devlete ve millete hizmetten başka bir şey yok, bundan sonra da olmayacak” dedi.

Bahçeli’yi Dikkatle İzlediler

Dün akşam önce Aliağa’daki referandum çalışmalarına başkanlık eden MHP İzmir İl Başkanı Necat Karataş daha sonra da Bergama’da tertip edilen çalışmalara katıldı. Aliağa’da Kırıkkaleliler Derneğini ziyaret edip üyelerle ve kanaat önderleriyle bir araya gelen Karataş daha sonra da İlçede ziyaretlerde de bulundu. Akşam saatlerinde partisinin Bergama ilçe teşkilatı tarafından tertip edilen Muhtarlar ve STK’lar yemeğine katılan Karataş, burada tüm konuklarla birlikte genel başkan Bahçeli’nin katıldığı televizyon programını izledi.

Karataş; CHP’nin Federasyonunu Unutmadık

Çalışmalarını aralıksız sürdüren aralıksız sürdüren MHP İzmir İl Başkanı Necat Karataş bugün de Buca ilçe teşkilatının düzenlediği Muhtarların, STK temsilcilerinin ve partililerin katıldığı basın toplantısında konuştu.  Karataş yaptığı konuşmada bugüne kadar gelinen süreci anlattı. MHP’nin Türk devleti için öneminden, milletin dayanağı olmasından ve sistemin tıkanmasına izin vermediğinden bahsetti. Bilhassa 2012 yılından sonra, Çözüm, Açılım, Bölünme ve Federasyon faaliyetlerinin ülkeyi getirdiği noktanın üzerinde duran il başkanı Karataş, “CHP liderinin televizyonlarda Federasyon konuşulmalıdır demesini unutmadık, CHP, HDP ve FETÖ Anayasa hazırlığını çok iyi biliyoruz. ‘CHP zihniyetinin Bebek Katiline Ev Hapsi getirilebilir’ dediğini de bütün dünya izledi. Şimdi gelmiş nelerden bahsediyorla? Türk milleti bu sözleri unuttu mu sanıyorlar! MHP’nin olduğu yerde ihanet de olmaz zaaf da! Türk Milliyetçilerinin olduğu yerde Bayrak vardır, İstiklal vardır, Cumhuriyet ve Atatürk vardır.” Dedi.

CHP Atatürk’ün Kemiklerini Sızlattı

“CHP, federasyonu mubah görürken, terörist başına ev hapsini önerirken Atatürk’ün ve Cumhuriyet şehitleri ile gazilerinin kemiklerini sızlatmıştır. Ama Atatürk’ün gerçek takipçileri gerçek evlatları MHP’liler ise Mustafa Kemal’in izinden bir santim bile ayrılmamıştır. CHP, FETÖ’den ve Sosyalist Enternasyonel’den medet umarken bizler Malazgirt’ten, Sakarya’dan ve Büyük Taarruzdan ilham aldık. Biz Atatürk’ün ve 9 Eylül’ün ışığı ile aydınlanıyoruz” diyerek sözlerini tamamlayan MHP İzmir İl Başkanı Karataş, katılacağı  diğer programlar için Buca’dan ayrıldı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.