Dolar 32,5625
%0.07
Euro 34,9858
%0.45
Altın 2.421,060
%-0.09
Bist-100 9.722,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Karataş ilçe başkanlarıyla toplandı: Tekrar adayım!

Karataş ilçe başkanlarıyla toplandı: Tekrar adayım!

MHP İzmir'de İl Başkanı Necat Karataş, ilçe kongrelerinin ardından ilçe başkanlarıyla ilk kez bir araya geldi. İl kongresi sürecinin masaya yatırıldı, Karataş adaylık noktasında son sözü söyledi; "Tekrar adayım." İlçe başkanları da kongre sürecinde Necat Karataş'ı destekleyeceklerini bildirdi. MHP İzmir'de gündem il kongresi

  • Ege Postası
  • 08.06.2017 - 09:45

EGE POSTASI - 3 ilçe ( Balçova-Urla,Selçuk) hariç ilçe kongrelerini tamamlayan ve il kongresi sürecini başlatan MHP İzmir'de, İl Başkanı Necat Karataş, ilçe başkanlarıyla bir araya geldi.

Ontur Otel'de gerçekleşen iftar organizasyonuna kongrelerde başkan seçilen 27 ilçe başkanı ve kongresi yapılmasa da faal olarak görevde olan Urla İlçe Başkanı katıldı. 

İl Başkanı Karataş, seçilen başkanlara başarılar dilerken, il kongresi süreci hakkında bilgi verdi. Karataş, geçtiğimiz günkü Ankara mesaisinde Genel Başkan Devlet Bahçeli'nin teşkilata verdiği direktifleri de başkanlara aktardı. 

TEKRAR ADAYIM

Karataş adaylık noktasında da son sözü söyledi. karataş, toplantıda yaptığı konuşmada, " “Aday olup, olmayacağım konusunda çeşitli söylentiler işitiyoruz. Burada sizlerin huzurunda ve sizlerin destekleriyle aday olacağımı açıklıyorum ve diyorum ki; İzmir daha güçlü ve daha emin bir Milliyetçi Hareket Partisi’ni kazanacak. Amaçlarımız ve gayelerimiz doğrultusunda İzmir’imize ve dolayısıyla güzel ülkemize partimiz adına hizmet etmek için tekrar adayım" dedi.

Karataş Ankara’ya yapmış olduğu ziyarete ve kongre süreçlerine değindi.

“Öncelikle bu mübarek ayda iftar soframızda bizlerle beraber olduğunuz için her birinize ayrı ayrı teşekkürlerimi iletiyorum ve hepinizle gurur duyuyorum. Geçtiğimiz ilçe kongrelerinde yeniden başkan seçilen ve yeni başkanlarımıza bir kez daha başarılar diliyorum. Her zaman belirttiğim gibi ülkemizi darboğazdan kurtaracak kadrolar İzmir’de oluşmaya başladı. Bunun bilincinde olup her zamankinden daha fazla gayret sarf ederek, amacımıza ulaşacağız.

Cuma günü liderimiz Devlet Bahçeli beyefendiyi makamında ziyarette bulunduk. Hepinize ayrı ayrı selamlarını iletti ve başarılar diledi. Önümüzdeki il kongresi tarihi konusunda inisiyatifi bizlere bıraktı. İl yönetimimiz ile birlikte istişare edip tarihi önümüzdeki günlerde Genel Merkezimizle paylaşacağız ve sizlere de duyuracağız. Ayrıca liderimizin talimatlarını eksiksiz ve titizlikle yerine getireceğiz.

Ben merhum Başbuğumuz Alparslan Türkeş Bey’e sadakatli bir parti üyesi ve yöneticisi oldum. Bugünde Liderimize aynı sadakatle bağlıyım. Ülkücü Harekete mensup olmaktan ve Devlet Bahçeli bey ‘in bir yönetici olmaktan şeref duyuyorum. Önce ülkem ve milletim sonra partim diyen, Hayatını yüce Türk milletine ve Milliyetçi – Ülkücü harekete adayan, ilkeli dürüst, büyük dava adamı ve devlet adamı olan Devlet Bahçeli bey ’in il başkanı olmaktan gurur duyuyorum.”

BAŞKANLAR KARATAŞ'I DESTEKLEYECEĞİNİ AÇIKLADI

İftar yemeğinden sonra söz alan ilçe başkanları, kongre sürecinde Necat Karataş’ı destekleyeceklerini bildirdiler.'

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.