Dolar 32,3194
%0.21
Euro 35,1068
%-0.04
Altın 2.295,660
%0.8
Bist-100 9,05
%2.72

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Karataş: MHP demek güven demektir

Karataş: MHP demek güven demektir

Milliyetçi Hareket Partisi İzmir İl Başkanı Necat Karataş “Tuzaklar varsa planları bozan MHP de var. Küresel tuzaklar 16 Nisanda bozulacak Türkiye yeni bir döneme adım atacak” dedi. Karataş ilçe turlarını aralıksız sürdürüyor

  • Ege Postası
  • 30.03.2017 - 12:17

Partisinin Bornova ilçe teşkilatı tarafından tertip edilen “Anayasa Değişikliği ve Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi” çalışmalarında partililere ve davetlilere konuşan MHP İzmir İl Başkanı Necat Karataş “Türkiye önemli bir atılımın eşiğindedir. Bu önemli atılımın garantörü de, atılımı hazırlayan da hiç şüphesiz Milliyetçi Hareket Partisidir. Diğer partiler Bölücü Anayasa yaparken, Türklüğü yok ederken ve HDP ile birlikte Bebek Katili Terörist Başını affetme cüretini gösterirken susanlar konuşma sırası şimdi bizdedir. MHP Lideri Sayın Devlet Bahçeli Beyefendi ve Milliyetçi Ülkücü Hareket Son sözü söylemeden hiç kimse adım atamaz. PKK, FETÖ ve Emperyalist Batı; Türk Düşmanı ve İnsanlık Düşmanı Kim varsa bilsin ki, MHP ve Ülkücüler varken bu dünyada size vahşet hakkı tanımıyoruz” diye konuştu.

Karataş her türlü bölücülüğün 17 Nisan sabahı kâbusla uyanacağını söylerken konuşmasında “Hep beraber Evet diyeceğiz. 17 Nisan sabahı biz huzura uyanırken, birileri yani AB, PKK, FETÖ, Komünistler, Marksistler Bölücüler ve Tüm Türkiye düşmanları ise kâbusla uyanacak. MHP demek Türk Milleti demektir, MHP demek Atatürk demektir. MHP demek Türkeş ideali, Bahçeli ilkeleri demektir. MHP demek güven ve güç demektir. MHP demek İstiklal demektir, istikrar demektir” dedi.

MHP İzmir İl teşkilatı referandum çalışmalarına bu hafta da aralıksız devam edecek. Cumartesi günü MHP Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili A. Kenan Tanrıkulu Bornova ilçe teşkilatının hazırladığı toplantıya katılacak. Tanrıkulu bu toplantıda, partililer, yerel yöneticiler, muhtarlar ve STK temsilcileri ile bir araya gelecek.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.