Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Karataş’tan 9 Eylül mesajı: O ruhu yaşatmaya yeminliyiz

Karataş’tan 9 Eylül mesajı: O ruhu yaşatmaya yeminliyiz

MHP İzmir İl Başkanı Necat Karataş, İzmir’in düşman işgalinden kurtuluşunun 95. yıl dönümü dolayısıyla yazılı açıklama yaptı.  Karataş, “9 Eylül sadece bugünün değil, geleceğimizin de önemli ve onurlu bir mirasıdır. Bu mirasa sahip çıkmak ve sonsuza dek yaşatmak Türk Milletinin milli sorumluluğudur. Bizler Türk Milliyetçileri olarak bu mirasa sahip çıkmaya 9 Eylül ruhunu yaşamaya ve yaşatmaya kararlı ve yeminliyiz“ ifadelerini kullandı. Karataş’tan 9 Eylül mesajı

  • Ege Postası
  • 08.09.2017 - 10:46

EGEPOSTASI- MHP İzmir İl Başkanı Necat Karataş, İzmir’in düşman işgalinden kurtuluşunun 95. yıl dönümü dolayısıyla yaptığı açıklamada şunları söyledi;

“9 Eylül, Türk Milletinin vatan sevgisi ve bağımsızlık inancıyla eşine az rastlanır bir kahramanlık sergilediği, kurtuluş savaşının zaferle sona erdiği çok anlamlı ve önemli bir gündür. Dumlupınar’da ortaya konulan büyük mücadelenin ardından Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün “Ordular ilk hedefiniz Akdeniz’dir ileri!” emriyle mücadeleye devam eden kahraman Türk ordusu 9 Eylül’de İzmir’e girmiş, Türk Milletinin kurtuluş mücadelesi yolculuğunu 9 Eylül 1922’de İzmir’i işgalden kurtarması ile sona erdirmiştir. İlk kurşunun atıldığı yer olan İzmir’de düşman denize dökülmüş, milli mücadeleden zaferle çıkılmıştır.

Bu zafer, Türk milletinin fedakarlığı ve kahramanlığının bir göstergesi olmakla kalmamış birlik ve beraberliğinin ne kadar büyük ve sarsılmaz olduğunu da ortaya koymuştur. 9 Eylül sadece bugünün değil, geleceğimizin de önemli ve onurlu bir mirasıdır. Bu mirasa sahip çıkmak ve sonsuza dek yaşatmak Türk Milletinin milli sorumluluğudur. Bizler Türk Milliyetçileri olarak bu mirasa sahip çıkmaya 9 Eylül ruhunu yaşamaya ve yaşatmaya kararlı ve yeminliyiz.

Milli mücadeledeki 9 Eylül ruhu, vatan ve millet sevgisi, dayanışma, birlik ve beraberlik anlayışı bizim için daima yol gösterici olmuştur olmaya da devam edecektir. Böylesi şanlı bir tarihe sahip olan Büyük Türk milletinin unutulmaz zaferlerinden biri olan 9 Eylül zaferin de İzmir’i işgalden kurtararak, bu topraklar üzerinde bağımsız ve hür yaşamamızı sağlayan başta Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere şehitlerimizi, İstiklal gazilerimizi rahmet minnet ve şükranla anıyorum.

Kabirleri nur mekanları cennet olsun.

Allah Türk milletini korusun ve yüceltsin.

Ne Mutlu Türk’üm Diyene” 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.