Dolar 32,3353
%0.17
Euro 35,2116
%0.08
Altın 2.246,870
%0.15
Bist-100 8,72
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Karataş'tan Torbalı'da parti içi mesajlar!

Karataş'tan Torbalı'da parti içi mesajlar!

MHP İzmir İl Başkanı Necat Karataş, partisinin Torbalı ilçesinde gerçekleştirdiği “Anayasa ve Cumhurbaşkanlığı Referandumu” çalışmalarında konuştu. Parti içi mesajlar veren Karataş, " Yöneticilik yapma sıfatı kazanan hiçbir arkadaşımız, liderimiz ve ortak kararlarımız dışında adım atamaz" dedi. Karataş'tan Torbalı'da parti içi mesajlar:

  • Ege Postası
  • 29.03.2017 - 13:28

Milliyetçi Hareket Partisi İzmir İl Başkanı Necat Karataş, “MHP sadece siyasi bir kuruluş değil aynı zamanda tek bir amaçta bir araya gelmiş insanların oluşturduğu inanç hareketidir. Bu harekette hiç kimse lider aleyhine adım atamaz" diye konuştu.

Partisinin Torbalı ilçesinde gerçekleştirdiği “Anayasa ve Cumhurbaşkanlığı Referandumu” çalışmalarında konuşan İl Başkanı Necat Karataş, “Parti tüzüğümüzün yazılı maddeleri herkes için caridir ve amir hükümler içerir. Yazılı hükümlerin dışında yine hepimizi bağlayan yazılmayan bazı hükümlere uymak zorundayız. Yöneticilik yapma sıfatı kazanan hiçbir arkadaşımız, liderimiz ve ortak kararlarımız dışında adım atamaz, atılan yerlere gidemez” diyerek haftasonu bir Meral Akşener'in İzmir mitingine  katılan Çeşme İlçe Başkanını niçin görevden aldıklarını açıkladı.

Konuşmasında Türk Devletinin hangi konumda olduğunu ve nasıl bir savaşa maruz kaldığını bilmeyenler MHP’nin nasıl bir sorumluluk üstlendiğini anlayamazlar diyen İl Başkanı Karataş, “Liderimiz ve kadrolarımız 2002 yılından bu yana görevini layıkıyla yaptı. Bugün de yapıyor. Her türlü olumsuzluğa liderimizle birlikte direndik. Fakat 15 Temmuz uçurumun kenarında olduğunu gösterdi. Şimdi hepsini yok etmemizin zamanı geldi. İnisiyatif ve irade bizde “Evet” diyerek Türk Milletinin iradesi yansıtacağız dedi.

Bizim Sistemimiz

Başkanlık sistemine önceden hayır derken şimdi neden evet dediğimiz soruluyor. Bu çok basit bir soru. Daha önceki anayasa planlamaları ve başkanlık sistemi hazırlıkları HDP-CHP ve FETÖ ile yapılmıştı. Federasyon konuşuluyor, Türklük siliniyor ve devlet bölünmeye gidiyor. Şimdiki anayasa ve başkanlık sistemi ise bizim sistemimiz. Türk Anayasası. Üniter devlet yapımız ve anayasanın ilk dört maddesi yine sarsılmaz. Federasyon da yok bölünme de yok. İşte feryatları bu yüzden. Çırpınışları bu sebepten. Bu MHP’nin Türk Milleti adına vurduğu mühürdür.”

 

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.