Dolar 32,4268
%0.05
Euro 34,4659
%-0.08
Altın 2.489,270
%0.25
Bist-100 9.680,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Karayalçın'dan İzmir'de iddialı 'hayır' çıkışı!

Karayalçın'dan İzmir'de iddialı 'hayır' çıkışı!

Eski Başbakan Yardımcısı ve eski bakan CHP'li Murat Karayalçın, partisinin İzmir İl Başkanlığı’nı ziyaret etti. Karayalçın, ülke genelinde yüzde 53-55 arasında 'hayır' çıkacağını iddia etti. Duayen siyasetçi Karayalçın'dan CHP İl Başkanlığı'na ziyaret

  • Ege Postası
  • 10.03.2017 - 16:52

EGE POSTASI - Türk siyasetinin duayen isimlerinden eski başbakan yardımcısı ve eski bakan CHP’li Murat Karayalçın partisinin İzmir İl Başkanlığı’nı ziyaret etti. İki günlük program kapsamında kente gelen Karayalçın, il başkanlığı koltuğunda ilk sınavını verecek olan CHP İzmir İl Başkanı Asuman Ali Güven’e başarı diledi. Ziyarette il başkan yardımcıları da hazır bulundu.

YÜZDE 53-55 İDDİASI

16 Nisan’daki referanduma yönelik açıklamalarda bulunan Karayalçın, alanda edindiği izlenim doğrultusunda yüzde 53-55 arasında hayır çıkacağını iddia etti. Karayalçın şunları söyledi; “Evet kampanyası yürütenler anlamlı gerekçeler sunamıyor. Temel soruları yanıtlayamıyorlar. Abidik gubidik açıklamalar yapıyorlar. Neden değişiklik yapılıyor ve neden ivedilikle yapılıyor sorularına yanıtları yok. Metni halk tam olarak anlamış değil. Sadece halk değil, devlet yöneticilerinden de bilmeyenler var. Kesin olarak ‘hayır’ çıkacağını düşünüyorum.”

KOCAOĞLU'NUN ÜSTÜNDEN GEREKSİZ BİR YÜK KALKTI

Karayalçın, geçtiğimiz günlerde tarihi Büyükşehir Davası'ndan beraat eden İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu için, “Çok geçmiş olsun. Böyle olacağı belliydi. Bu karar sonrası ben de rahatladım. Aziz Bey’in üstünden gereksiz bir yük kalktı” dedi.

İZMİR'İN BİZE TAVSİYESİ OLUR

Karayalçın, basın mensuplarının “İzmir İl Başkanı Güven’e ve il örgütüne referandum sürecinde tavsiyeniz nedir'” sorusuna “Yapılması gerekenleri yapıyorlar. Başkanla da konuştum. Kendisi çok iddialı. Bizim İzmir’e tavsiyemiz olamaz, İzmir’in bize tavsiyesi olur” yanıtını verdi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.