Dolar 32,5965
%0.38
Euro 34,8334
%0.29
Altın 2.497,620
%0.53
Bist-100 9.465,00
%-0.62

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Karayolunda tehlikeli yolculuk

Karayolunda tehlikeli yolculuk

Aydın'ın Söke İlçesi'ndeki karayolunda motosiklet üzerinde kasksız ve eşyalarla seyreden 4 kişinin yolculuğu şaşkınlık yarattı

  • Ege Postası
  • 15.08.2017 - 10:07

Söke- Milas Karayolu'nda seyreden bir motosikletteki iki çocuk ve iki yetişkinin yolculuğu korkuttu. Araç trafiğinin yoğun olduğu karayolunda uzun süre sol eliyle taşıdığı eşyayı tutan ve sağ eliyle motosikleti sürmeye çalışan sürücü ile bir eliyle çocuğuna sarılan diğer eliyle eşya taşıyan yolcu konumundaki kadının yolculuğu, tehlikenin boyutunu gözler önüne serdi. Yaklaşık 8 kilometre bu şekilde üstelik tamamı kasksız motosikletle seyreden grubun daha sonra köy yoluna girdiği görülürken, motosiklet üzerindekileri gören sürücülerin ise şaşkınlıklarını gizleyemediği dikkati çekti.

MOTOSİKLETLİ GENÇLER DE KORKUTTU

Bir diğer olay ise Muğla'nın Ortaca İlçesi'ne bağlı Dalyan Mahallesi'nde meydana geldi. Yaşı küçük olduğu sanılan, kasksız iki kişinin üzerinde bulunduğu motosikletle yolculuk yapan gençler, korkuttu. Sürücü, hızla seyrettiği motorun önünü havaya kaldırıp bir süre yolda o şekilde ilerlemesi olası bir kazaya davetiye çıkardı. Tehlikeli yolculuk arkalarından gelen başka bir sürücü tarafından görüntülendi. (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.