Dolar 32,5692
%0.09
Euro 34,9345
%0.3
Altın 2.427,110
%0.16
Bist-100 9.722,00
%0.8

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Karşıyaka Baskanı Altuğ'dan iptal resti

Karşıyaka Baskanı Altuğ'dan iptal resti

Başkan Mutlu Altuğ, Divan Kurulu Başkanı Cihan Büyükoral'ın mevcut yönetimden mesai arkadaşı Serdar Işıldar'ı aday olarak lanse etmesine sert tepki gösterdi. Başkan Altuğ, "Gerekirse son ana kadar kongredeki seçim maddesini bile iptal etme yetkimiz var" dedi. Karşıyaka'da aday gerilimi

  • Ege Postası
  • 10.05.2017 - 14:02

Karşıyaka'da ilk tarihi 13-14 Mayıs, çoğunluk sağlanamaması durumunda ise 20-21 Mayıs olarak açıklanan olağanüstü kongre öncesi yeniden aday olmak için destek turlarını sürdüren Başkan Mutlu Altuğ, Divan Kurulu Başkanı Cihan Büyükoral'ın mevcut yönetimden mesai arkadaşı Serdar Işıldar'ı aday olarak lanse etmesine sert tepki gösterdi.

Başkan Altuğ, "Gerekirse son ana kadar kongredeki seçim maddesini bile iptal etme yetkimiz var" dedi.

Asbaşkan Işıldar'la kader birliği yaptıklarını ve aralarında fikir ayrılığı bulunmadığını belirten Mutlu Altuğ, "Son günlerde yaratılmaya çalışılan suni gündem beni çok üzdü. Yaşar Holding yardım edecek diye aday olmak, içimizden başkalaştırılmış isimler çıkarmaya çalışmak yanlış. Çift adaylı kongreye gitmek bize zarar verir" diye konuştu.

Görev süreleri 3 yıl olmasına karşın Karşıyaka'yı düşünerek hukuk kurulu, sicil kurulu gibi kulüp organlarının belirleneceği kongreye seçim maddesi eklediklerini söyleyen Başkan Altuğ, "Yaşar Holding'in futboldaki kısa vadeli borçlar konusunda destek sözü vermesi, uzun vadeli sponsorluk gibi projeler kulüp için çok önemli. Bu dönemde birlik olup, tek ses, tek yumruk hareket etmeliyiz. Başka bir aday çıkarmaya yönelik söylemler doğru değil. Holding destek verdi diye bu kritik dönemde başka aday çıkarılırsa kaos olur. Biz yönetimi devretmek için değil, güçlendirmek için seçim kararı aldık. Ama bu tartışmalar hem bizi hem sponsorumuzu üzdü. Etik olup olmayacağı tartışılır ama yarış çift listeli hale getirilmeye çalışılırsa başka ihtimali değerlendiririz. Yetkimizi kullanıp seçimi iptal edebiliriz" diye konuştu. (DHA)

Karşıyaka Yaşar Holding'le görüştü

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.