Dolar 32,3376
%0.18
Euro 35,1975
%0.04
Altın 2.246,670
%0.14
Bist-100 8,72
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Karşıyaka Başkanı Altuğ: 'Final haftarındayız'

Karşıyaka Başkanı Altuğ: 'Final haftarındayız'

Spor Toto 2'nci Ligi Kırmızı Grup'ta İnegölspor deplasman beraberliğinin ardından İzmir'e lider gelen Gümüşhanespor'u 3-0 mağlup eden Karşıyaka'nın Başkanı Mutlu Altuğ, final haftalarında olduklarını söyledi.

  • Ege Postası
  • 17.03.2017 - 11:03

Normal sezonun bitmesine 7 hafta kaldığını hatırlatan Başkan Altuğ, "Pazar günü deplasmanda Tokatspor'u yenersek haftaya playl off yarışındaki rakiplerimizden Niğde Belediyespor'la final havasında bir maç oynarız. Kaliteli bir takım olduğumuzu her zaman söylüyorum. Bunu da bize 14 puan fark atan Gümüşhane'yi hezimete uğratarak gösterdik" ifadelerini kullandı.

İnegöl deplasmanında sergilenen futbolun kendisini hayal kırıklığı uğrattığını ve bunu maç sonunda soyunma odasında futbolculara söylediğini belirten Başkan Altuğ, şöyle devam etti:

"Futbolcularıma, (Düşme-kalma korkumuz yok. Siz havlu attıysanız söyleyin ben de ona göre davranayım. Ama ben size inanıyorum) dedim. Nitekim Gümüşhanespor maçındaki kazanma hırslarıyla yarıştan kopmayacaklarını kanıtladılar. Yönetim ve takım olarak kenetlendik. Mali yükümlülüklerimizi biraz geç de olsa yerine getiriyoruz. Bu yük bir kişinin omzuna yüklenemez. Camia olarak kenetleneceksek şimdi destek vermenin tam zamanı."

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.