Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Karşıyaka Belediyesinden yüz güldüren destek

Karşıyaka Belediyesinden yüz güldüren destek

Eğitimde fırsat eşitliği yaratmak için çalışmalarını sürdüren Karşıyaka Belediyesi, bu yıl yaklaşık bin öğrenciye karşılıksız burs verecek. 8 aylık burs desteğinden; ilkokul, ortaokul ve lise düzeyindeki öğrenciler yararlanabilecek. Karşıyaka Belediyesinden yüz güldüren destek

  • Ege Postası
  • 22.09.2017 - 10:18

Ekonomik zorluklar içinde eğitim yaşamlarını sürdürmeye çalışan öğrencilere destek olmak isteyen Karşıyaka Belediyesi, 2017-2018 Öğretim Yılı ile birlikte burs programını da başlatıyor. Bu yıl bin öğrenciye ulaşması hedeflenen eğitim bursu için 6 Ekim tarihine kadar, Belediye Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’ne başvuru yapılabilecek. 

8 AY ÖDEME YAPILACAK

Karşılıksız eğitim desteğinden; Karşıyaka ilçe sınırları dahilinde ikamet eden, maddi olanakları kısıtlı, ilkokul, ortaokul ve lise kurumlarında okuyan öğrenciler yararlanacak. Yapılacak değerlendirmeler sonucunda burs almaya hak kazanacak öğrencilere, 8 ay boyunca maddi destek sağlanacak. İlkokul ve ortaokul öğrencilerine aylık 75 TL, lise öğrencilerine ise aylık 100 TL ödeme yapılacak. Ayrıca 399 40 81 numaralı telefondan da detaylı bilgi alınabilecek.

EĞİTİMDE FIRSAT EŞİTLİĞİ

Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, “Dar gelirli ailelere mensup çocuklarımızın eğitimine bir nebze de olsa destek olabilmek adına bu yıl da burs desteğimizi başlatıyoruz. Geleceğimizi emanet edeceğimiz evlatlarımıza eğitimde fırsat eşitliği yaratmak; başarılı ve örnek bireyler olarak yetişmelerini sağlamak için, imkanlarımız ölçüsünde her türlü desteği sağlamaya devam edeceğiz” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.