Dolar 32,3627
%0.14
Euro 34,9578
%-0.31
Altın 2.324,970
%0.2
Bist-100 9,08
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Karşıyaka Çarşı'dan buzları eriten açıklama

Karşıyaka Çarşı'dan buzları eriten açıklama

Karşıyaka Çarşı Grubu son zamanlarda yaşanan Yaşar Holding prostestosu hakkında resmi sitesinde açıklama yayınladı. Karşıyaka Çarşı'dan buzları eriten açıklama

  • Ege Postası
  • 05.05.2017 - 12:41

Çarşı Grubu tarafından yapılan açıklamada ''Bugünden itibaren taraftarımızın, ne sosyal medya söylemlerinin,ne de boykot vs eylemlerinin olmayacağına inanıyoruz.'' şeklinde açıklamalarda bulundu.

Resmi siteden  yapılan açıklama şu şekilde;

Bunca yıldır şu kulüple ilgili ;kavga,dövüş,hüzün,sevinç,heyecan,sevgi,nefret ve benzer tüm insani duyguları yaşayan ,bunların sonuçlarına katlanan bir ÇARŞI gerçeğini ayakta tutmaya çalışan bizlerin tek gerçek amacı KSK mızın bekaası. 

Çoğu zaman eleştirinin dışına da çıkan suçlamalar ve iftiralara rağmen biz bütün bunlara kulak tıkayıp ,artık ister ABİLİK deyin,ister LİDERLİK deyin ne derseniz deyin bunun gereğini yerine getirmeye devam ettik ve ediyoruz. 

Dün,referandum sonrası yaşanan talihsiz söylem üzerine oluşan olumsuz gelişmeler için, önce Karşıyaka içinde sonra da tüm ülke genelinde Babamız Selçuk YAŞAR ın kurduğu ve KSK mıza desteği bir gün bile eksilmeyen YAŞAR HOLDİNG ailesini hedef alan tepkiler ve KSK mızın gerçeklerini konuşmak üzere holdingi ve Selçuk Babamızı temsilen Feyhan YAŞAR Ablamızla sohbet toplantısı yaptık. 

Öncelikle şunu açık net ve tartışmasız olarak ifade etmek istiyoruz: 

Yaşanan söylem ve gelişmeler tamamen maksadını aşmış ve önce Karşıyaka karşıtlarının ekmeğine yağ sürmeye, sonra hem Selçuk Babamızı kahretmeye hem de bugüne kadar KSK mıza kayıtsız şartsız destek veren vermeye de devam edecek hepimizin holdingine zarar vermeye(dolayısıyla KSK mıza) başlamıştır. 

Dünkü görüşmenin detaylarına girmeden önce BÜYÜK TARAFTARIMIZA,BİZ KARŞIYAKALIYIZ ,BİZ KARŞIYAKA ÇARŞISIYIZ diyen tüm KARŞIYAKALİLARA sesleniyoruz: 

Selçuk YAŞAR nasıl babamız ise evlatları Feyhan YAŞAR,İdil YİĞİTBAŞI ablalarımız ,Selim YAŞAR abimizdir. 

Yönetim kurulu üyeleri ve tüm YAŞAR GRUBU yöneticileri de Selçuk Babamızın yol göstericiliğine KSK mızın başarıları için katkı koymaya çalışan ve taraftarımızın gücüne saygı duyup tribün icraatlarından da keyif alan yeri geldiğinde de fanatik bir taraftarımız olan dostlarımızdır. 

Bugünden itibaren taraftarımızın ,ne sosyal medya söylemlerinin,ne de boykot vs eylemlerinin olmayacağına inanıyoruz.
Gelelim dünkü görüşmeye,
Dün yapılan görüşme sadece sezon sonunda gelinen nokta itibarıyla endişelerimizi paylaşmak ve taraftar olarak da geleceğimizin tehdit altında olduğunu anlatmak amacındaydık.
Tüm katılan arkadaşlarımız fikirlerini paylaştı,holdingin desteğinin şu an her zamankinden daha önemli olduğu vurgulandı. 

Görüşme sonunda,Feyhan Ablamızın son sözü hem Selçuk Babamızın, hem kendisi ve kardeşlerinin,hem de YAŞAR Holdingin KSK duruşunun ,bu yıl ve bundan sonra da desteklerinin ne doğrultuda olacağının teminatıydı. 

Şöyle dedi ablamız ;
"KSK, Allah uzun ömür versin ,Babamızın bize yaşarken bıraktığı emanetidir.
Takdiri ilahi olursa da bizler ve bizden sonra geleceklere de mirası olacaktır.

Bizler kişisel olarak zaten birer taraftarız ve bireysel gücümüzle her zaman hem siz taraftarlarımızın hem de Atatürk ten hatıra Ay Yıldızlı arması olan klübümüzün yanındayız. 

Kurumsal kimliğimiz olan YAŞAR HOLDİNG de maddi manevi her ihtiyaç olunan noktada hem sponsor hem de destekçi olarak elinden geleni,hatta fazlasını yapmak üzere KARŞIYAKA SPOR KULÜBÜNÜN en sağlam kalesidir."
Başka söze gerek var mı ' 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.