Dolar 32,3591
%0.13
Euro 35,0198
%-0.13
Altın 2.325,670
%0.23
Bist-100 9,13
%0.49

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Karşıyaka'da 14 isimden Büyükkarcı'ya destek açıklaması

Karşıyaka'da 14 isimden Büyükkarcı'ya destek açıklaması

Karşıyaka'da, geçen hafta yönetimdeki 11 üyenin imzasıyla görevden alınan Turgay Büyükkarcı başkanlığındaki basketbol şubesi ve basketbol altyapı yönetiminden ayrılmak zorunda kalan 14 isim, bir daha yönetimde yer almayacaklarını açıkladı.

  • Ege Postası
  • 02.02.2017 - 14:52

Görevden alınan isimler, kendileri gibi basketbol şubesinde görevden alınan ancak kulübün ana yönetim kurulunda göreve devam kararı alan Büyükkarcı'ya destek açıklaması yaptı.

Basketbol şubesi yönetimden alınan Avni Yelkenbiçer, Ahmet Eriş, Can Uluğtekin, Fatih Uyal, Gökşin Konsoloğlu, Hasan Çağlar, Murat Kurtalan, Özgür Aris, Rahmi Sarıcı, Tolga Uysal, Tolkar Karace, Uğur Atamyıldız, Volkan Özsökmen ve Yiğit Tusder ortak açıklama yaptı. Açıklamada, 3 yıl için seçilirken Kulüp Başkanı Mutlu Altuğ'un, basketbol şubesinde tüm yetkinin şube yönetiminde olacağı, ayrıca parasal ve idari işlere karışılmayacağı yolunda söz verdiği hatırlatıldı. Açıklamada, sezon başında ligin en düşük bütçeli 4 takımından birinin kurulduğu belirtilen açıklamada, basketbol takımının lig ve Avrupa'da yakaladığı başarılı tabloya dikkat çekildi, kulübün tüm branşlarının bütün olduğu düşüncesiyle bütçeden futbol şubesine ciddi kaynak aktarıldığı da vurgulandı. Açıklamada şöyle devam edildi:

"BAŞKANIMIZI YALNIZ BIRAKMAYACAĞIZ"

"Karşıyaka etik değerlerine uymayacak şekilde haksız ithamlarla ve anlam veremediğimiz şekilde şube başkanımız ve altyapı şube sorumlumuzun görevine son verilmiştir. Bizler bir grup Karşıyaka sevdalısı olarak çıktığımız bu yolda başkanımızı yalnız bırakmayarak, bundan sonraki süreçte böyle bir yapının içinde yer almamızın mümkün olmayacağını kamuoyuna saygı ile duyururuz." 

BÜYÜKKARCI, ANA YÖNETİMDEN İSTİFA ETMEYECEK

Karşıyaka'da basketboldaki şube başkanlığı görevinden alınan Turgay Büyükkarcı, şube yönetimindeki arkadaşlarıyla toplantı yaptı. Büyükkarcı, toplantı sonunda ana yönetimden istifa etmeme kararı aldı. Büyükkarcı döneminde basketbolda altyapı başkanı olarak görev yapan Gökşin Konsoloğlu da ana yönetimde bulunuyor. Eski şube yönetiminden Yiğit Tusder ise, yedek listede yer alıyor. Bu isimler, ana yönetimdeki görevlerini sürdürecek. (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.