Dolar 32,5510
%0.2
Euro 34,9531
%-0.05
Altın 2.448,050
%0.49
Bist-100 9.717,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Karşıyaka'da Adnan Alabay bombası

Karşıyaka'da Adnan Alabay bombası

CHP Karşıyaka İlçe Eski Başkanı Adnan Alabay'ın hem beyaz hem de mavi listede yer alan yaklaşık 80 delegenin desteğini aldığı ve bu matematikle çalışmalara başladığı iddia edildi. Kulislerde Alabay'ın yeniden Karşıyaka'yı yönetmeye talip olacağı iddia ediliyor Kulislerde bu konuşuluyor

  • Ege Postası
  • 11.10.2017 - 11:32

YAĞMUR UYGUR/EGEPOSTASI- Karşıyaka'da delege seçimlerinin bitmesiyle, matematiksel hesaplar da işlemeye başladı. Karşıyaka İlçe Başkanı Uğur Yıldırım görevine devam etmek istediğini ifade ederken, muhalefette ise başkan arayışı hız kazandı.

Karşıyaka'da sızan kulis bilgilerine göre İlçe Eski Başkanı Adnan Alabay'ın aday olabileceği gelen iddialar arasında. Alabay'ın Karşıyaka'nın önemli mahalleleri Alaybey, Tersane, Donanmacı, Yalı mahallelerinde ilçeye yakın beyaz liste ve muhalif mavi listede 60'a yakın delege tarafından desteklendiği ve ilçe başkanlığı seçiminde yapılacak önemli bir denge oluşturduğu, ilçeye muhalif olan yapı ile iş birliğine giderek aday olabileceği konuşuluyor. Muhalif delegasyon arasında güçlü bir isim olmasının yanında mevcut ilçeye bağlı delegasyonlar arasında da Adnan Alabay'ı destekleyen isimler olduğu iddia ediliyor.

DURAK DESTEKLER Mİ'

2012'de yapılan ilçe kongresinde dönemin Belediye Başkanı Cevat Durak tarafından desteklenerek ilçe başkanı olan Alabay'ın, Durak tarafından desteklenmesi durumunda ilçede ciddi bir aday olacağı ifade ediliyor.

KONGREDEN ZAFERLE ÇIKMIŞTI

2012'de yapılan CHP Karşıyaka ilçe kongresinde Günsel Sağlam ile yarışan ve 399 delegeden 289'unun desteğini alarak ilçe başkanı olan Alabay, aynı yıl içinde yapılan bir operasyon nedeniyle gözaltına alınmış ve istifa etmek zorunda kalmıştı.CHP Karşıyaka delegelerinin Alabay'a kongrede iade-i itibarda bulunmak istediği de konuşulanlar arasında.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.