Dolar 32,5168
%-0.09
Euro 34,8211
%-0.13
Altın 2.429,770
%-0.01
Bist-100 9.714,00
%0.72

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Karşıyaka'da Ali Kemal ayrılıyor

Karşıyaka'da Ali Kemal ayrılıyor

Spor Toto 2'nci Lig'de alacakları için Futbol Federasyonu kanalıyla kulübe ihtarname gönderen Mustafa Aşan, Metin, Arif, Onur ve Hakan'ın paralarını Yaşar Holding'in mali desteğiyle ödeyerek serbest kalmalarını önledi.

  • Ege Postası
  • 08.06.2017 - 13:38

Karşıyaka, geçen sezon yaşanan antrenman boykotunun sorumluları arasında gösterilen 24 yaşındaki sol kanat oyuncusu Ali Kemal ile yollar ayrılıyor. Yarın serbest kalma hakkı kazanacak. Ali Kemal'in geçen sezondan 88 bin TL alacağı bulunuyor. Yönetim, ön libero Fatih'e ise yasal bekleme süresinin son günü olan yarın 80 bin TL ödeyerek bu oyuncuyu takımda tutmayı planlıyor.

Transfer yasağı olan Karşıyaka, geçen sezonki kadroda yer alan isimlerden Mahmut'la yeniden anlaşmayı düşünmezken, 88 bin TL alacağı bulunmasına rağmen Futbol Federasyonu'na başvurmayan Battal'ın takımda kalıp kalmayacağının ise belirsiz olduğu belirtildi.

Sözleşmesi biten futbolculardan Abdülhamit, Tayfun ve Behram'la mukavele tazelemek için ön protokol yapan Karşıyaka yönetimi, Can Erdem, Cenk ve Okan'ı ise kalmaya ikna etmeye çalışıyor. Pakistan'dan dönen Başkan Mutlu Altuğ, yönetimini kulübe şirketi aracılığıyla danışmanlık yapan Murat Şamil Şen'le ilgili bilgilendirdi. (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.