Dolar 32,3840
%0.21
Euro 35,0556
%-0.03
Altın 2.326,900
%0.28
Bist-100 9,13
%0.54

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Karşıyaka'da anlamlı konser: Asker ocağına ‘gönül şarkıları’

Karşıyaka'da anlamlı konser: Asker ocağına ‘gönül şarkıları’

Vatan Size Aileniz Bize Emanet Projesi ile vatani görevini yapan askerlere moral kolileri gönderen Karşıyaka Belediyesi ve Türkiye Emekli Subaylar Derneği, bu kez, en güzel şarkıların Mehmetçikler için seslendirileceği ‘Kahramanlara Gönül Şarkıları’ konserine imza atacak. Konser, 15 Ekim Pazar günü saat 20.30’da, Bostanlı Suat Taşer Açıkhava Tiyatrosu’nda gerçekleşecek. Karşıyaka'da anlamlı konser

  • Ege Postası
  • 11.10.2017 - 12:54

Karşıyaka SESKEM Korosu’nun sahne alacağı konserde, kahramanlık türküleri seslendirilecek. Orkestranın şefi Seher Önal, solisti ise Mehmet Can olacak. Konsere asker aileleri de katılacak. Konserin davetiyeleri, Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nden alınabilecek. Konser ile Vatan Size Aileniz Bize Emanet Projesi için farkındalık yaratılacak. Katılan vatandaşlara, projenin nasıl yürütüldüğü ve moral kolilerinin ne şekilde hazırlandığı da anlatılacak, destek istenecek.


 
“SONSUZ MİNNETİMİZ VAR”

Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar “Bu proje vatanı ve milleti için canını ortaya koyan güvenlik güçlerimize duyduğumuz sonsuz minnetin, toplumsal bir ifadesidir. Düzenleyeceğimiz konser ile projemize farkındalık kazandıracağız. Vatandaşlarımızı çalışmalar konusunda bilgilendirip, destek olmalarını isteyeceğiz” dedi.

EN GÜZEL TÜRKÜLER ONLAR İÇİN

TESUD Karşıyaka Şube Başkanı Turgay Erdağ “Memleketin her köşesinde görev yapan Mehmetçiklerimizin zorlu ve kutsal görevleri boyunca yanlarında olmaya ve onlara moral vermeye gayret ediyoruz. Bu konserde, askerlerimize en güzel kahramanlık türkülerini hediye edeceğiz” diye konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.