Dolar 32,3752
%0.18
Euro 34,9831
%-0.23
Altın 2.325,700
%0.23
Bist-100 9,07
%-0.11

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Karşıyaka'da anne ve babaların kep sevinci

Karşıyaka'da anne ve babaların kep sevinci

Karşıyaka Belediyesi, Ege İş Kadınları Derneği ve Dokuz Eylül Üniversitesi Aile Araştırmaları ve Uygulama Merkezi işbirliğiyle kurulan “Aile Üniversitesi” ikinci dönem mezunlarını verdi. İletişim, sağlık, hukuk alanlarında derslerin verildiği programı tamamlayan 30 anne-baba, törenle kep attı.

  • Ege Postası
  • 24.03.2017 - 09:43

Anne ve babalara yönelik eğitim çalışmalarıyla, daha güçlü aile yapısı için farkındalık yaratan Karşıyaka Belediyesi; Ege İş Kadınları Derneği (EGİKAD) ve Dokuz Eylül Üniversitesi Aile Araştırmaları ve Uygulama Merkezi (ALAUM) işbirliğiyle hayata geçirdiği “Aile Üniversitesi” projesinde ikinci etabı da tamamladı. Belediye Toplantı Salonu’nda gerçekleşen eğitimlerde katılımcılara; İletişim, İletişim ve Beden Dili, Zaman Yönetimi, Aile Hukuku, İş ve Aile Yaşamı Dengesi, Ev Kazaları ve İlk Yardım, Aile Sağlığı, Aile İçi Çatışma ve Çözüm Yolları başlıklı dersler verildi.

MEZUNLARDAN TEŞEKKÜR

Eğitimleri başarıyla bitiren 30 katılımcı, Çarşı Kültür Merkezi’nde düzenlenen törende kep ve cübbe giyerek sertifikalarını aldı. Projenin aile yaşamlarına önemli katkılar sağladığını belirten anne ve babalar, Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar ile EGİKAD ve ALAUM yetkililerine teşekkür etti. Başkan Akpınar “Karşıyaka Belediyesi olarak, toplumsal boyutta önem taşıyan böyle bir projenin paydaşı olmaktan mutluluk duyuyoruz” dedi.

“TÜRKİYE’YE YAYILMALI”

BASİFED Yönetim Kurulu Üyesi ve EGİKAD 2014-2017 Dönem Başkanı Betül Elmasoğlu, Dokuz Eylül Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hale Ören ile ALAUM Müdürü Prof. Dr. Asuman Altay da konuşmalarında, Aile Üniversitesi’nin örnek bir proje olduğunu vurgulayarak, Türkiye’ye yayılacağına inandıklarını ifade etti.

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.