Dolar 32,7007
%0.7
Euro 34,9095
%0.51
Altın 2.505,300
%0.84
Bist-100 9.525,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Karşıyaka'da Battal'a zorunlu izin

Karşıyaka'da Battal'a zorunlu izin

Spor Toto 2'nci Lig Kırmızı Grup takımı Karşıyaka'da Tokatspor deplasmanı sonrası soyunma odasında yedek kaleci Behram'la kavga eden Battal'a süresiz izin verildi.

  • Ege Postası
  • 22.03.2017 - 13:00

Teknik Direktör Atilla Güneş, olay sonrası büyük tepki gösterdiği 24 yaşındaki futbolcuyla konuşarak kafasını toparlaması için izne çıkmasını söyledi. Battal'ın takıma ne zaman döneceği futbolcunun tavrı ve Güneş'in kararına göre belli olacak.

Bu sezon 22 maçta görev yapan Battal, 2 kez ağları sarstı. Genç oyuncunun kadro dışı kalmadığını, yalnızca kendisini toparlaması için takımdan ayrı kalacağını söyleyen Atilla Güneş, "Final haftalarına geldik. Bu saatten sonra kadro dışı cezası çözüm değil. İşi dağıtmaya değil toparlamaya çalışmamız lazım. Pazar günü en yakın rakibimiz Niğde Belediyespor'la oynayacağız. Sonuç ne olursa olsun yarışı bırakmayacağız" diye konuştu.

OTOMOBİL KRİZİ

Geçmiş dönemlerden gelen borç yükü, güncel mali sorunlar ve transfer yasakları nedeniyle sezon başından bu yana büyük sıkıntılar yaşayan Karşıyaka'da Teknik Direktör Atilla Güneş'e sportif direktörlüğü döneminde yönetim tarafından tahsis edilen kiralık araç, aylık kira ücerti ödemediği için geri alındı. Dün tesislere gelen firma yetkilileri, anahtarları Güneş'ten alıp sezon başında verilen aracı geri götürdü.  (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.