Dolar 32,5998
%0.39
Euro 34,8067
%0.21
Altın 2.488,280
%0.15
Bist-100 9.464,00
%-0.63

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Karşıyaka'da Behram bilmecesi

Karşıyaka'da Behram bilmecesi

Spor Toto 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta devre arasında Zeki ve daha önce kadro dışı bırakılan İbrahim'le yollarını ayıran Karşıyaka'da kaleci Behram'ın da kulüp aradığı öğrenildi.

  • Ege Postası
  • 07.01.2017 - 13:11

Geçen ay alacakları için Futbol Federasyonu kanalıyla kulübe ihtar çeken Behram'ın 18 bin TL tutarındaki peşinat taksidi ödenmediği gerekçesiyle 5 Ocak'ta serbest kalma hakkı kazandığı iddia edildi. Teknik heyet, tecrübeli file bekçisinin kendilerine ayrılmak için başvuruda bulunmadığını açıkladı.

Başkan Mutlu Altuğ ise, "Aralık ayı sonunda futbolculara kasım ayında yaşanan antrenman boykotuyla ilgili cezaları resmi olarak tebliğ ettik. Behram'ın peşinat alacağı yok. Serbest kalması mümkün değil" dedi. Kasım ayında bir süre kadrı dışı kalan Behram, bu sezon ligde hiç kaleyi korumadı. Yeşil kırmızılı ekip, Antalya kampındaki ikinci ve son hazırlık maçında yarın saat 13.30'da Kartalspor'la karşılaşıp kampı tamamlayacak.

Karşıyaka filesinde kampanya

Kadınlar Voleybol 1'inci Ligi A Grubu ekiplerinden Karşıyaka'da voleybol şube yönetimi, Çiğli Selçuk Yaşar Tesisleri'nde yapımına başlanan yeni spor salonunun inşaatına destek amacıyla yeni bir kampanya başlattı. 

Yeşil kırmızılılar, tamamı altyapıdan yetişen takıma ve "Bir Parke de Sen Koy" kampanyasına katkı sağlamak amacıyla protokol tribünü biletlerini bundan böyle 100 TL'den satma kararı aldı.

Salon inşaat çalışmaların hızla devam ettiğini belirten yöneticiler, "Bizler, ikinci devredeki iç saha maçlarında protokol tribününe 100 TL karşılığında alacağımız destek biletleriyle gireceğiz. Kızlarımıza ve kampanyamıza katkı sağlamak isteyen tüm Karşıyakalılar da bizlerle beraber olabilirler. Tüm camiamızı kızlarımıza ve projemize sahip çıkıp desteklemeye davet ediyoruz" açıklaması yaptı. (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.