Dolar 32,3113
%0.19
Euro 35,0121
%-0.31
Altın 2.279,510
%0.09
Bist-100 8,97
%1.84

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Karşıyaka'da dolu dolu bayram neşesi

Karşıyaka'da dolu dolu bayram neşesi

Bayram kutlamalarını makamında kabul etmek yerine, bu sevinci belediyenin tüm birimlerine yaymak isteyen Başkan Hüseyin Mutlu Akpınar, çalışanlarıyla tek tek bayramlaştı. Çarşı esnafını da ziyaret eden Akpınar “Biz büyük bir aileyiz ve bu ailenin her ferdinin mutlu olması için çalışıyoruz” dedi. Akpınar'dan esnafa bayram ziyareti

  • Ege Postası
  • 24.06.2017 - 09:49

Geçen yıl olduğu gibi bu yıl da bayram kutlamalarını makamında kabul etmek yerine, çalışanlarıyla tek tek bayramlaşmayı tercih eden Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, belediyenin giriş katında hem personelle hem de vatandaşlarla bayramlaştı. Çalışma arkadaşlarıyla bol bol fotoğraf da çektiren Başkan Akpınar’a meclis üyeleri ve bürokratlar da eşlik etti.

ESNAFA BAYRAM ZİYARETİ 

Daha sonra Karşıyaka Çarşı esnafını ziyaret eden Başkan Akpınar; birlik, dayanışma ve kardeşlik mesajı verdi. Başkanı karşılarında gören dükkân sahipleri de sevgi gösterisinde bulundu. Öte yandan; Karşıyakalıların daha temiz ve hijyenik koşullarda ibadet etmesi için özel bir ekip kuran belediye, ilçe genelindeki ibadethanelerde temizlik çalışması yaptı.

“BİZ BÜYÜK BİR AİLEYİZ”

Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar "Göreve geldiğimiz günden bu yana, önce çalışanımızın sonra tüm halkımızın mutlu olması için çalıştık. Bayramda da onları makama çağırmak yerine, biz personelimizin ve esnafımızın yanına giderek bayramlarını kutladık. Çünkü biz büyük bir aileyiz. İçinizdeki bayram çocuğu sevincinin kaybolmadığı; huzur dolu, adaletli ve barış içinde nice mutlu bayramları birlikte yaşamayı umut ediyoruz" dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.