Dolar 32,3286
%0.24
Euro 35,0658
%-0.16
Altın 2.301,820
%1.07
Bist-100 9,04
%2.68

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Karşıyaka'da Erhan'a zam

Karşıyaka'da Erhan'a zam

İkinci Lig Beyaz Grup ekiplerinden Karşıyaka'da yönetim sözleşmesi devam eden genç file Erhan'ın ücretinde iyileştirmeye gidecek.

  • Ege Postası
  • 04.08.2017 - 15:36

Futbol Şube Sorumlusu Şevket Pehlivan, takımın birinci kalecisi olan Erhan'ın geçen sezonki performansıyla alkış topladığını ifade ederek, "Erhan bizim için çok değerli bir oyuncu. Karşıyaka'da çok mutlu, yeni sezonda yine ona güvenimiz tam" diye konuştu.

Kaleci Erhan'ın ardından geçen sezondan alacağı bulunan diğer futbolcularla da tek tek görüşeceğini söyleyen Pehlivan, "Takımın huzurlu bir ortamda çalışmalarını sürdürebilmesi için elimizden geleni yapacağız" dedi.

Öte yandan Afyonkarahisar kampında belindeki ağrılardan şikayetçi olan Erhan'a yapılan kontrolde ciddi bir soruna rastlanmaması teknik heyet yüreğine su serpti. Karşıyaka, iki günlük izin ardından pazartesi günü İzmir'de çalışmalarına devam edecek.

24 ERZİNCANSPOR İLE YENİŞEMEDİ BERABERE KALDI

Karşıyaka, Afyonkarahisar kampının son gününde oynadığı özel maçta 3'üncü Lig ekiplerinden Anagold 24Erzincanspor ile 2-2 berabere kaldı. Karşılaşmada Mehmet, Metin, Abdulhamit, Anıl, Onur (Dk.74 Mustafa Değirmenci), Arif (Dk.61 Harun), Mustafa Aşan, Mahmut (Dk.70 M.Fatih),

Ali Say, Can Erdem (Dk.67 Hakan) ve Battal'dan oluşan kadroyla mücadele eden yeşil kırmızılı Keçiörengücü'nün gollerini Gökhan ve penaltıdan Serkan atarken, Karşıyaka'nın gollerini Harun ve penaltıdan Battal attı. (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.