Dolar 32,5747
%0.11
Euro 34,9940
%0.47
Altın 2.424,360
%0.05
Bist-100 9.722,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Karşıyaka'da gergin bekleyiş

Karşıyaka'da gergin bekleyiş

Yüksek borç yüküyle mali olarak yine zor günlerden geçen Karşıyaka, krizi aşamadığı takdirde hem futbolda yeni puan silme cezalarıyla karşılaşacak hem de basketbol takımını kaybetme riski yaşayacak.

  • Ege Postası
  • 05.10.2017 - 16:49

Futbolda ödenmeyen borçları nedeniyle FIFA ve Futbol Federasyonu'ndan önce transfer yasağı, sonra da geçen ay içinde toplam 6 puan silme cezası alarak 2'nci Lig'de düşme hattına gerileyen Karşıyaka, Okan Şahingöz, Makukula, Ofoedu, Juninho, Shukurov, Fall, Kovalchuk gibi eski futbolcularının alacaklarını kapatamazsa sezon içinde yeni puan silme cezalarıyla karşılaşacak.

Basketbol takımına eylül ayında ödemesi gereken ilk maaşları henüz yatıramayan yeşil-kırmızılılarda yabancı oyuncular, paraları ödenmediği takdirde Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nde pazar günü Anadolu Efes'le oynanacak ilk maça çıkmayacak. Karşıyaka, yeni yabancılarından Dustin Hogue'un 100 bin dolar tutarındaki bonservis bedelini de henüz ödeyip oyuncusuna lisans çıkaramadı. Futbolda krizi aşmak için federasyon gelirleri karşılığında borçları devralması planlanan bir fon şirketiyle görüşen yönetim, basketbol takımının maaşlarını da yarın Yaşar Holding'in desteğiyle yatırmaya çalışacak. (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.