Dolar 32,5645
%0.28
Euro 34,7240
%-0.02
Altın 2.487,200
%0.11
Bist-100 9.525,00
%-0.06

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Karşıyaka'da Güneş belirsizliği

Karşıyaka'da Güneş belirsizliği

Spor Toto 2'nci Lig takımı Karşıyaka'da, Başkan Mutlu Altuğ'un daha önce görevde kalacağını açıkladığı Teknik Direktör Atilla Güneş konusunda henüz adım atmadı.

  • Ege Postası
  • 31.05.2017 - 13:06

Yeşil kırmızılılarda Güneş konusunda oluşan belirsizlik kafalarda soru işaretleri yaratırken, yeni futbol yapılanmasında farklı bir teknik adamla anlaşılacağı iddiaları konuşulmaya başlandı. Futbolcularla görüşüp henüz Atilla Güneş'le temas kurmayan yönetimin kadroyu koruduktan sonra teknik direktör konusunu masaya yatıracağı öğrenildi.

Karşıyaka'da futbolda altyapıdan en üst kategoriye kadar sistem değişikliğiyle yeni yapılanmaya gideceklerini açıklayan Başkan Altuğ, Güneş'in göreve devam etmesi konusunda ilk yaptığı açıklamada değişiklik olmadığını söyleyerek, "Ancak teknik direktör konusunu henüz gündeme almadık" dedi.

Yönetimde spor bilimcisi kimliğiyle futbol komitesinde görev yapan Yar. Doç. Dr. Mete Yazıcı ise, "Normalde önce teknik direktör sonra takım belirlenir ama bizim özel bir durumumuz var. Takımı koruduktan sonra teknik ekibi belirleyeceğiz. Güneş'e sıcak bakıyoruz. Teknik direktörümüz o da olabilir, başka bir isim de" diye konuştu. 

HER KADEMEDE ÇALIŞTI

Karşıyaka'da Teknik Direktör Atilla Güneş, uzun yıllar formasını giyip kaptanlığını yaptığı takıma 2015-16 sezonunun son haftalarında sportif menajer olarak döndü. Geçen sezon Turgut Uçar'ın ayrılmasıyla son 12 maçta teknik direktörlük görevine getirilen Güneş, iç sahada 5'te 5 yaparken deplasmanda 3 beraberlik, 4 yenilgi aldı. Mali sıkıntı ve transfer yasağına rağmen yarıştan kopmayan yeşil kırmızılı ekip play off şansını sondan bir önceki hafta kaçırarak sezonu 54 puanla altıncı sırada tamamladı. Genç çalıştırıcının teknik direktörlük belgesinin olmamasının görevde kalması için handikap olarak görüldüğü iddia ediliyor. (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.