Dolar 32,3738
%0.17
Euro 34,9828
%-0.23
Altın 2.326,130
%0.25
Bist-100 9,09
%0.08

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Karşıyaka'da küçüklerden ‘büyük’ dayanışma

Karşıyaka'da küçüklerden ‘büyük’ dayanışma

“Saklama, Paylaş” kampanyasıyla çocuklar arasındaki dayanışma duygularını güçlendiren Karşıyaka Belediyesi, ihtiyaç sahibi miniklerin de yüzünü güldürdü. Kentin farklı noktalarındaki dev kumbaralara bir yılda 15 bin adet kitap ve oyuncak bırakıldı. 'Saklama, Paylaş' kampanyasında 1 yıl geride kaldı

  • Ege Postası
  • 23.02.2017 - 09:57

Karşıyaka Belediyesi tarafından, gelişim çağındaki çocukların dayanışma ve paylaşma duygularını güçlendirmek amacıyla hayata geçirilen “Saklama, Paylaş” kampanyası büyük destek gördü. İhtiyaç fazlası oyuncak ve kitapların bırakıldığı dev kumbaralara, bir yılda toplam 15 bin adet oyuncak ve kitap bağışı yapıldı. Belediye Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ekiplerinin kumbaralardan düzenli olarak topladığı bağışlar, ilçede yaşayan dar gelirli ailelerin çocuklarına hediye edildi. 

Karşıyaka’da ‘yeşil’ seferberlik

5 NOKTADA KUMBARA
Kampanyaya katılmak isteyen aileler ve çocuklar; Karşıyaka’nın 5 farklı noktasında bulunan kumbaralara bağışta bulunabiliyor. Projeyle fazla kitap ve oyuncağa sahip olan minikler paylaşmayı öğrenirken; alım gücü sınırlı olan ailelerin çocukları da kampanya sayesinde ‘kardeşlerinden’ hediye almanın mutluluğunu yaşıyor. Kampanyaya ilişkin, 369 64 02 numaralı telefondan detaylı bilgi alınabilir.

GÖNÜL PROJESİ
Küçük dokunuşlarla büyük mutluluklar yarattıklarını söyleyen Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, “Bu kampanyayla, evlatlarımızın oyuncak ve kitaplarını evlerinde saklamak yerine, gelir durumu düşük olan ailelerimizin çocuklarıyla paylaşmasını hedefledik. Kentimizin işlek noktalarına kumbaralar kurduk ve Karşıyaka halkının toplumsal dayanışma ruhuna yakışan bir katılım sağladık. Yardımlaşmanın önemini bilen, paylaşmanın mutluluğunu yaşayarak öğrenen nesiller için projemizi sürdürüyor; bu gönül projesine herkesin desteğini bekliyoruz” dedi. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.