Dolar 32,4698
%-0.05
Euro 34,7775
%-0.56
Altın 2.443,820
%0.31
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Karşıyaka'da ödeme sözü

Karşıyaka'da ödeme sözü

Karşıyaka Başkanı Mutlu Altuğ, kazandıkları 5 maçın primlerini alamayan futbolcularla toplantı yaparak ödeme sözü verdi.

  • Ege Postası
  • 14.12.2016 - 13:26

Başkan Altuğ, "Ortak bir noktaya geldik. Bulduğumuz kaynaktan takıma perşembe veya cuma günü peşinatlara mahsuben bir miktar ödeme yapacağız. Menemen Belediyespor maçı öncesi para almış olacaklar. Primleri de gelecek hafta ödeyeceğiz" diye konuştu. 

Alacaklarını tahsil edemeyen 8 futbolcunun Futbol Federasyonu'na başvurduğunu hatırlatan Altuğ, "Kadrodan memnunuz. Gözden çıkardığımız İbrahim Kaş dışında hiçbir oyuncuyu kaybetmek istemiyoruz" diye konuştu.

Mutlu Altuğ, futbolda mali kriz sürerken basketbol takımının bir menajerlik şirketine olan 95 bin dolar borcu ödeyip kadroya takviye yapması konusunda sosyal medyada yer alan eleştirilerle ilgili şunları söyledi: 

"Basketbol takımı doğal olarak eksilen kadrosunun yerine kendi gelirleriyle transfer yapıyor. Aramızda bir anlaşmazlık yok. Basketboldan futbola para aktarılması yeni değil. Geçmiş yıllarda da böyle uygulamalar oldu. Ancak basketin ana sponsor gelirlerine dokunmuyoruz. Sonuçta iki şubenin gelirlerini değerlendirirsek bir tarafın elinde makineli tüfek, diğerinin elinde sapan var." 

Karşıyaka'da hedef 3 puan

Spor Toto 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta son 4 haftada 3 galibiyet alan Karşıyaka, pazar günü Menemen Belediyespor'la zorlu bir maça çıkacak. Menemen Belediyespor ile 29 puanla dördüncü basamakta bulunan Karşıyaka arasındaki mücadeleyi kazanacak takım, devreyi rakibinin üzerinde tamamlamış olacak. 

Karşıyaka-Menemen Belediyespor randevusu ayrıca futbolculuk döneminde Galatasaray'da takım arkadaşı olan yeşil kırmızılıların çalıştırıcısı Soner Tolungüç ile sarı lacivertlilerin teknik direktörü Suat Kaya'yı karşı karşıya getirecek. 

Galatasaray'da 1993-94 sezonunda omuz omuza forma giyip şampiyonluk yaşaşan ikili, bu kez teknik adam kimliği ile birbirlerine rakip olacak. Karşıyakalı taraftarların, 19 Aralık Dünya Karşıyakalılar Günü'nden 1 gün önce oynanacak maçta kulübe destek olmak için özel özel bastırdığı 100 TL'lik anı biletlerinin satışı da sürüyor. Bu maça özel olarak başka bilet satışı yapılmayacağı, sadece anı biletlerinin yanında verilen normal biletlerle stada giriş yapılacağı duyuruldu. Öte yandan Karşıyaka yönetiminin, 13.30 olan başlama saatini ileri aldırmak için TFF'ye başvurduğu ancak Menemen Belediyespor cephesinin diğer maçlarla aynı saat oynama isteği yüzünden bu talebin kabul edilmediği öğrenildi. (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.