Dolar 32,3787
%0.19
Euro 35,0430
%-0.06
Altın 2.325,750
%0.23
Bist-100 9,09
%0.09

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Karşıyaka'da Pehlivan'dan yönetime tepki

Karşıyaka'da Pehlivan'dan yönetime tepki

TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta ödeyemediği borçları nedeniyle FIFA ve Futbol Federasyonu Kulüp Lisans Kurulu'ndan üst üste aldığı toplam 6 puan silme cezasının şokunu yaşayan Karşıyaka'da tek yetkili olarak getirildiği görevinden ayrılmak istediği öğrenilen Futbol Şube Başkanı Şevket Pehlivan, yönetime tepki gösterdi.

  • Ege Postası
  • 22.09.2017 - 15:49

Futbol şubenin sponsoru HB Pehlivanoğlu İnşaat'ın sahibi olan Pehlivan, Başkan Mutlu Altuğ ve  yönetime yüklenerek, "Yönetim kulübü iyi yönetemiyor. Başkalarının ağzıyla kulüp idare edilmez" dedi. "Kulübe değil takıma verdiğim sözler var, şu an göreve devam ediyorum" diyen Şevket Pehlivan, "Sponsorluk şartlarımızın ortalıkta konuşulması, gizlilik ilkesine saygısızlık yapılması midemi bulandırdı" diye konuştu. 

Folkart Yapı'yla yaşanan reklam krizi ve eski futbolculardan Banahene'ye ödenmeyen 230 bin TL alacağı nedeniyle gelen puan silme cezasına da değinen Pehlivan şöyle konuştu: "Forma reklamı veren başka firmayla görüşmeler yapıldı. Formamdaki ilanımın üzeri kapatıldı. 105 yıllık kulübün marka değerini yerle bir ettiler. Mutlu Altuğ'un bunları telafi etmesini bekledim ama bunu yapmadı. Ben ne söz verdiysem tuttum ama bana verilen sözler tutulmadı. Banahene'ye olan borç yüzünden puan silme cezası geldi, sanki benim borcummuş gibi ödemem beklendi. Banahene'yi ben düşünemem, geçmiş borçları ben değil başkan halledecek. Göreve geldiğimde gelirlerin üzerine koyarak ilerleyeceğimizi söyledim, 3-5 milyon vereceğim diye söz vermedim. Önümüzdeki hafta sonuna kadar düşünüp kararımı vereceğim."

KARŞIYAKA MORAL ARIYOR

TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta FIFA'dan aldığı 3 puan silme cezasından sonra Futbol Federasyonu Kulüp Lisans Kurulu'nun da 3 puan ceza vermesiyle sarsılan Karşıyaka, kara bulutları yarın Niğde Belediyespor maçıyla dağıtmaya çalışacak. Atatürk Stadı'ndaki mücadele saat 19.00'da başlayacak. Bilet fiyatları tam 15, öğrenci 10 TL olarak belirlendi.

Yeşil-kırmızılı ekipte 3 haftalık sakatlığı geçen golcü Can Erdem'in kamp kadrosuna dahil edilip maça yedek kulübesinde başlaması bekleniyor. Kaf-Kaf'ta taraftarlar da stada akın edip büyük moral bozukluğu yaşayan futbolcuları yalnız bırakmayacak. Ligde ilk 3 maçta 1 galibiyet, 1 beraberlik, 1 mağlubiyet alan Karşıyaka'da Teknik Direktör Atilla Güneş, "Kazanmaktan başka düşüncemiz yok" dedi.

KARŞIYAKA

Erhan - Abdülhamit, Cenk, Metin, Onur, Arif, Mustafa Aşan, Ali Say, Mahmut, Tayfun, Battal (Hakan)

(DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.