Dolar 32,3254
%0.23
Euro 34,9232
%-0.56
Altın 2.306,970
%1.29
Bist-100 9,08
%3.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Karşıyaka'da stat sorununa MHP çözümü

Karşıyaka'da stat sorununa MHP çözümü

MHP Karşıyaka İlçe Teşkilatı, uzun zamandır yapımı Arap saçına dönen Karşıyaka Stadyumu ile ilgili tüm partilerle ve sivil toplum kuruluşlarıyla birlikte platform kurarak stadın bir an önce yapılmasını istiyor.

  • Ege Postası
  • 01.12.2016 - 09:49

İZMİR - MHP Karşıyaka İlçe Başkanı Akif Yılmaz yaptığı açıklamada, İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin açtığı dava üzerine Ankara 18'inci İdare Mahkemesi'nin Karşıyaka'ya yapılması planlanan 15 bin kişilik yeni stadın ihalesini iptal edildiğini ve çalışmaların durduğunu belirtti.

Karşıyaka'nın yeni stadyuma ihtiyacı olduğunu, açılmış davalar sonucu stadyumun yapılamadığına dikkati çeken Yılmaz, tüm siyasi partiler ve sivil toplum kuruluşlarıyla bir araya gelerek bir platform kurmayı amaçladıklarını söyledi.

Yılmaz, partilerin siyaseti bir kenara bırakarak, birlik olarak Karşıyaka Stadyumu'nun yapılması için çaba göstermesi gerektiğini belirterek, "Karşıyaka'mızın bir an önce stadyuma kavuşması için engelleri aşalım. İnadın ve kısır döngünün Karşıyakalılara fayda getirmeyeceği düşüncesindeyiz. Partiler üstü bir platform oluşturarak sorunun çözüme kavuşması için gerekli adımların atılmayı planlıyoruz" dedi.

Herkesin bu konuda yapıcı bir tutum izleyeceğinden emin olduklarına ifade eden Yılmaz, "Uzlaşma zemini oluşması için öncelikle AKP ve CHP ilçe başkanlarını ziyaret edip onların fikirlerini almak istiyoruz. Ziyaretler sonrasında karşılıklı ikna ve birlik içinde yapılacakların listesini hazırlayarak stadın yapılmasına katkı sağlamak istiyoruz. Eminim ki siyasi partilerdeki mevkidaşlarım bize destek vererek çözümün bir parçası olacaklarına inanıyorum. Karşıyaka Spor Klubü, taraftar dernekleri gibi sivil toplum kuruluşlarının fikirleri çok önemli, onları da  ziyaret ederek platforma dahil olmalarını isteyeceğiz. Karşıyaka Stadyumu için tüm siyasi partiler ve sivil toplum kuruluşları bir platformda bir araya getirerek sorunun çözülmesini istiyoruz" diye konuştu.

Yılmaz, stadyumunun bir an evvel Karşıyaka'ya kazandırmak için var gücüyle çalışacaklarına değinerek, İzmir Valisi ve Karşıyaka Kaymakamını da ziyaret ederek platformu anlatacaklarını bildirdi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.