Dolar 32,5176
%-0.09
Euro 34,8249
%-0.12
Altın 2.427,490
%-0.11
Bist-100 9.696,00
%0.53

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Karşıyaka'da yangın 7 hektarlık alanı kül etti

Karşıyaka'da yangın 7 hektarlık alanı kül etti

İzmir'in Karşıyaka ilçesindeki makilik alanda henüz belirlenemeyen bir nedenle çıkan ve ormanlık alana da sıçrayan yangın kontrol altına alındı. Ekiplerin bölgedeki soğutma çalışmalarını sürdürüyor. Soğutma çalışmaları devam ediyor

  • Ege Postası
  • 08.08.2017 - 19:57

İzmir'in Karşıyaka ilçesinde makilik alanda başlayıp ormanlık alana da sıçrayan yangın, 50 hektarlık ağaçlandırma sahasına yaklaştı. Çok sayıda arazöz ve orman işçisi, ağaçlandırma sahası ile alevlerin arasına kaydırılarak yangının bu bölgeye sıçramaması için önlem alındı.Ekipler havadan ve karadan müdahale ediyor. Ayrıca, havanın kararmasıyla birlikte uçak ve helikopterler ile havadan yapılan müdahale sona erdi.  

Yangının kontrol altına alınması için İzmir Orman Bölge Müdürlüğü'ne bağlı 3 helikopter, 2 amfibi uçak, 35 arazöz, 8 dozer ve itfaiye ekipleriyle müdahale edildi. 

İzmir Orman Bölge Müdürlüğü yetkilileri, yangının yayılmasının önüne geçildiğini bildirdi.
Yangının ne kadarlık bir alanda etkili olduğunun söndürme çalışmalarının tamamlanmasının ardından ortaya çıkacağı belirtildi. Aynı bölgede daha önce de 2 kez yangın çıktığı öğrenildi.

KONTROL ALTINA ALINDI
İzmir'in Karşıyaka ilçesindeki makilik alanda henüz belirlenemeyen bir nedenle çıkan ve ormanlık alana da sıçrayan yangın kontrol altına alındı. Ekiplerin bölgedeki soğutma çalışmalarını sürdürüyor. Yaklaşık 7 hektarlık alanın alevlerden etkilendiği tahmin edilirken, kesin zarar yarın yapılacak çalışmayla belli olacak. Yangında herhangi can ve mal kaybı yaşanmadı. (AA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.