Dolar 32,3374
%-0.07
Euro 34,8108
%0.06
Altın 2.393,270
%-0.15
Bist-100 10.277,00
%0.67

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Karşıyaka'dan 8 Mart mesajı: Anlarsın ya!

Karşıyaka'dan 8 Mart mesajı: Anlarsın ya!

Karşıyaka Belediyesi’nin, geçtiğimiz yıl 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü için ilçenin her yerine astırdığı ve ülke gündemine oturan ‘Sana ne'’ afişlerinin bu yıl devamı niteliğinde 'Anlarsın ya' sloganıyla yenileri hazırlandı. 2016'da ses getiren 8 Mart afişlerin devamı niteliğinde...

  • Ege Postası
  • 06.03.2017 - 09:52

EGE POSTASI - Karşıyaka Belediyesi, bu yıl yine 8 Mart Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü  için mesaj içerikli afişler hazırladı. 2016'da ülke gündemine oturan "Sana ne" afişlerinin devamı niteliğinde olan yeni afişlerde "Şort da giyerim kot da...Anlarsın ya...Sana ne" ifadeleri yer aldı. 

Afişlerin altında Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar'ın, " Kadınlarımızın özgürce yaşadığı bir ülke dileklerim ile...8 Mart'ta ve daima..." temennisi de yer aldı. 

Afişler ilçenin çeşitli noktalarına asıldı. 

Geçtiğimiz yıl hazırlanan afişler sosyal medyanın gündemine oturmuştu. “Sana ne” sloganıyla hazırlanan afişlerde “İstediğim zaman kahkaha atarım sana ne, gece yarısı sokakta dolaşır gezerim sana ne, börek de açmam dekolte de giyerim sana ne ” gibi ifadeler yer almıştı. 

Afişler nedeniyle  Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti İzmir Milletvekili Kerem Ali Sürekli ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nükhet Hotar'ın hedefinde olmuştu. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.